Klik Yer!! Mekasih...

Thursday, May 13, 2010

Hari Giler Bersama Ofismate Aku..

Budak2 ofis aku ni ade mase mereka akan jadik giler segila-gila alam..

Mase ni rizal saje suruh ambik gambar die.. Tengah smart ari tu ape lagik suruh Ijam ambik gambar die.. (Rizal berseluar hitam) Datang si Fadzrul sibuk nak posing gaks.. (Fadzrul berseluar jeans)

Fadzrul meminjam jacket Yana, Beg Coach Kak Aiza.. Boley!! Yang heran tu baju Kak Yana die boley muat.. Tapi tang perut ko tak boley cover nampak kebuncitan ko.. kahakahkah ko ni lawak la Fadrul.. Asal boley jerr

Pas dieorang dah abis posing2.. Ape lagik kiteorang yang jadik penonton pon join laa..

Sile tengok ni yerr.. Masing2 giler bergambar..

Ainun muka tak boley blah.. Macam kecewa jer.. Kak Aiza jelingan manja dengan Ijam.. aauuwww! (Ijam yang baju biru tu) Malu ker Ijam oii Kak Aiza pandang manja dengan ko..wakakaka

Kathy ko pakai selipar jer ker???? Alaa dalam ofis je kot tak kan nak memanjang pakai kasut tumit tinggi..! Kang sakit kaki sape susah so pakai selipar sudah.. Alaa ade ku kisah ker ko nak pakai selipar.. haha

Tibe ade orang menyelit kat belaang tu sape lagik Kak Min la tu.. Tengok Kak Aiza jelingan manja ngan Ijam lagik.. Kak Yana tengah tengok sape tu?? Aku tengok macam kat tepi lorong la pulak.. haha

So over budak2 ofis aku ni.. Tu la Rizal sape suruh ko mulakan sesi berposing ni.. Kan semua nak berposing.. Ni kalo bos besar aku tengok ni mau pening kepala otak die.. Kenape la staff2 aku ni..

Kalo korang nak tau banyak lagik gambar gile kiteorang kat ofis ni cume tak di masukkan jer dalam blog aku ni.. Kalo masuk abis korang kena buang kerja.. kahkahkahkah!!

piece : kathyjem

4 comments:

ChiLaBaey's said...

Seronoknye bila officemate satu kepala dan giler2, takdelah bosan sangat bekerja.... :)

Ceera said...

ko pon over sama..
eh ko memang over, hehe

kathy jem said...

ChiLaBaey's : mmg seronok sngt dapat ofismate mcm ni..abang kat tmpt kerja tak mcm ni ker??

Eira: aku kan mmg terlebih over..ko mcm tak tau jer kan..

ChiLaBaey's said...

Kitaorang kat office serius sikit... sebab mata dok tengok PC jer hari2... Buat drawing planning... Yang giler2 pun saya rasa, saya sorang jer kot.... Bosan2.... :)