Klik Yer!! Mekasih...

Monday, May 10, 2010

Buat Makan-Makan

Sabtu ari tu ofis aku ade buat makan2.. Sungguh meriah tak terkata.. Meriah dengan bos nyer takde outstation.. Ape lagik buat hari makan sedunia la..

Masing2 bawak makan sendiri.. Ikut suka ati sape2 la yang nak volunteer diri nak bawak makanan sendiri.. Tak kisah la nak suruh mak masak ker, nak beli ker, nak suruh jiran sebelah masak ker.. Janji salah seorang wajib bawak makanan.. Itu yang penting..

I sponser jajan.. hehe Sangkut kat situ dah macam kedai runcit la pulak.. Sape nak kena bayar 1 keping jajan 20 sen..! haha..

Ade yang bawak nasi lemak, mee goreng, ayam sambal..

Kuih-muih, sepagati, cucur udang, capati pon ade..

Ape lagi sesi makan memakan lerr.. Tak kan nak tunggu lagik kan.. Makan freee harus tak boleh tunggu..

Meriah dengan bos nyer takde.. Ni kalo bos aku tengok compom nyer die jealous.. Tu la sape suruh bos outstation kan dah tak dapat makan free.. hehe

Gambar budak2 lelaki ofis aku tak banyak dalam ni.. Dieorang dapat makan terus chow tak sempat nak ambik gambar2 dieorang.. So muke wanita jer la banyak dalam ni..

Nirul dengan gelojoh nyer memakan jajan aku.. haha

Gadis CCPA.. Gadis ker..?? Rase nyer aku sorang jer yang gadis.. Yang lain mak gadis.. ekekeke..

Anak Nora.. Budak ini manyak malu.. Malu dengan kakak2 SYABAS ek..

My Bos Balqesh datang lambat coz malam tu die ade dinner.. So weolus menungu kedatangan brownies die.. Die volunteer bawak brownies..

Sedap giler brownies ni..

See my bos soooo over.. hihihi.. I like your pose..!

Perut ku yang sedikit membuncit disebabkan segala makanan berada di dalam nyerrrr..

piece : kathyjem

6 comments:

Ejaz said...

she looks so beautiful and i know her brownies are really nice and sweet like her..

'Affan khalifa said...

huh? balqesh melentik meliut....:p

Ceera said...

makan je keja ko kan.. =P

kathy jem said...

harus la makan free

'Affan khalifa said...

makan tak baca bismillilah..

I.s.h.u.r.a.I said...

hyE u..
brOwnies 2 nmpak sedap..
bli kat maner?

nnt u email kat i eh..
nh_shura@yahoo.com

tq