Klik Yer!! Mekasih...

Tuesday, May 18, 2010

Dah Tua2 Baru Ingat Nak Belajar Berenang

Dah tua2 ni baru ingat nak belajar berenang.. Dulu masa kecik tak belajar.. Masa sekolah menengah bapak aku suruh masuk kelas renang tapi mengatal tak nak pegi alasan takut air takut lemas.. boley..

Last2 skng ni dah menyesal.. Rugi tak ikut cakap bapak aku kalo tak dah pandai berenang sekarang ni.. Takde susah2 nak belajar berenang..

Dah tua2 ni baru hati terbuka nak belajar berenang.. Tu pon Afan dah membebel suruh aku belajar berenang..

Takperla atleast aku beringatkan.. huhu Nak buek macam dulu2 takut air tapi skang tidak la.. Ewah berlagak..!

Aku ambik kelas renang ni kat Pantai Hillpark Bangsar..

Budak2 ofis aku pon join sekali.. Haliza, Kak Aiza, Ainun, Aku dan Ain.. Dieorang la yang beria ajak berenang kalo tak jangan harap aku nak pegi..

Muke sebelum nak start kelas.. Kelas kiteorang 2 kali seminggu.. Tapi time takde kelas kiteorang still datang gak tempat ni praktis bagi lagi pandai..

Kak Aiza yang semakin pandai berenang.. Cayala Kak Aiza!

Aku yang tak pandai2 lagi.. Susah ok nak belajar berenang ni.. Ingat senang ker..

Kak Liza pon dah pandai berenang.. Kalo tak dulu asyik takut jer..

Minah ni lagik la... Die masuk kelas paling lambat last2 die yang cepat berenang.. Kiteorang dok terkapai2 lagi nak buat teknik berenang.. Die rileks jer

Muke sebelum nak start swimming..

Ainun ngan Kak Aiza semangat giler berenang sampai ke malam..

.
piece : kathyjem

7 comments:

Mimy Hamid said...

lawa bikini..phewittt.bunga bunga gituuuu

kathy jem said...

hehe..bunga bunga matahari.. ;P

lily lotus said...

phewittt :)..cantik bikini munga2 tu..hehe..salam kenal dear.

Bibu said...

mmg syiok kan swimming?cikgu kite ckp kalo body cam ikan paus lagi cepat pandai..gua mmg slow learner gak ni sbb cam tiang kihkihkih

btw nice blog :)

fadila basir said...

buleh x saya dptkan ctc no utk register swimming class ni? interested nk belaja swimming.
email : fadilabasir@yahoo.com
thanks!

kathy jem said...

Okey..nnti i email kat u.. =)

RAR Fashion said...

hi, nice blog...i mmg tercari2 no swimming trainer utk female..boleh email tak no trainer tu? Tqvm.. zamlind@gmail.com