Klik Yer!! Mekasih...

Friday, July 16, 2010

Alhamdulillah Semua Nyer Berjalan Dengan Lancar..

Sampai2 terus check berat pressure ngan suhu badan.. Mane la tau kot2 suhu badan rendah ker kurang zat makanan ker.. haha (mak aiii besor nyer peha ko......) =P

Afan siap bawak buku Penenang Jiwa lagi tu.. Ingatkan di kuarkan buku Novel ker nak baca2 depan aku.. Upernye Buku Penenang Jiwa.. Siap bacakan lagik untuk aku.. Mane la tau kot2 aku ni mengelabah ker.. Orang tak pernah operatkan.. Mesti la jiwa kacau.. huahuahua

Thanksss B teman huny satu hari kat Hospital.. =D Besok2 kalo b sakit huny pulak teman b.. Tak gitu... hehehe

Yooo peace!! sebelum nak masuk bilik bedah.. Semua ayat2 suci al-quran aku baca.. Takut mak nok!!!!



















Taaadaaaaa!!!!
Muke lega baru kuar bilik bedah.. Amin....

Nasib baik semua nyer selamat.. Dari kol 1.30 sampai kol 4 aku dalam bilik bedah tu.. Perasaan macam mane?? Koooooo jangan dicakap perasan die.. Perasaan die rase macam ko nak kena hukuman gantung haa lebih kurang macam tu laaa.. Dalam ati abis la aku abis la aku mati la aku... Sekali doktor bius ubat tidur terus zzzzzZZZ tido ngan lena nyerr..

Sedar2 semua nyer dah selesai.. Sayup2 dengar suara doktor panggil aku... Nurkhadtijah....... nurkhadtijah....... Haa apa doktor??? ekeke.. Ko nama penuh lagi doktor tu panggil aku.. Sedar pon dalam keadaan mamai ubat bius tak hilang lagik..

Tapi yang penting kat bahagian bengkak tu dah di buang kena jahit sikit.. Syukur sangat2.. Pas ni boley makan dengan aman nyerr.. =)

Nengok bibir aku dah tak seksi dah... huhuhu Mulut kena kunci satu hari tu tak boley bercakap.. Bisu memajang.. ** *tipu Boley la bercakap tapi asyik kena peli jer ngan Afan.. Asal cakap satu perkataan mesti ayat tak abis.. Kalo sebut makan jadi maka.. Kalo mane jadi ane.. Bunyi macam budak 2 tahun baru nak bercakap... haha

Afan siap beli kan kek untuk aku.. Alolololo.. Sweet jer b beli kek untuk huny.. Yerla satu ari aku tak makan ape2 kena puasa.. Kalo nak operation tak boley makan takut ade efect masa operat.. Last2 bukan aku yang makan Si Afan yang perabiskan kek tu ate mulut aku ni nak bukak macam.. hahahahaha!

piece : kathyjem

8 comments:

meow irza said...

lalink..cian kat kathy..
hopefully, cpt sembuh, pantang sket mamam yerr... mish u damn so much!!

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

alolo siannya....so now kathy dah sihat lum?? akak doakan kathy cepat sembuh k...take care...

kathy jem said...

Miza : thankss darling..tu la bibir dh mula membengkak..miss u tu lalink.. =)

Purplelicious : blum lagi la kak..thanks kak..huhu

Shinnaz Ahmad Rasid said...

semoga cepat sihat. maintain gojes!

Bai said...

paham perasaan duk bilik bedah tu :). moga sembuh k

A.I said...

syukur, selamat dah molot kau. takpe, lepas ni leh la seksi ala-ala Angelina jolie balik ye..

take care k..

kathy jem said...

Shinnaz : Tenkui manjer..

Bai : Tu la nerves die lain mcm pulak..hehe ape2 pon thankss..

A.I : hahah bukan Angelina Jolie dh..Dah mcm bibir negro..hahaha

lily lotus said...

haha..sabar jerlah dah depan mata kek tu takleh nak makan plak. takpe pas 'pantang' ni lenjan habis2 :D