Klik Yer!! Mekasih...

Tuesday, July 6, 2010

Ape Sudah Jadik Dengan Bibir Seksi Ku Ini???

Haih! ***sambil mengeluh... Tak sangka aku kat 2 bulan bengkak kat bibir aku ni tak surut2.. Ingatkan bengkak biaser.. Sekali check ngan doktor uper ade sejenis penyakit lebih kurang macam ulcer laa.. Tapi ulcer bengkak manje2 jer kan.. Ni tak bengkak die lain macam pulak.. Ade cecair dalam bengkak tu dengan darah sekali.. Asal die bengkak jer ade air lendir dalam die.. Pastu pecah.. Pas dah pecah bengkak balik.. 2 bulan macam tu..

Punca tergigit masa tengah makan laksa.. Tengah layan makan laksa dengan mak aku sekali zaazzzzz! tergigit bibir.. Terdiam jap.. MAKKKK TERGIGIT BIBIR!!!!! nangis2** nampak sangat menipu gigit bibir pun nak nangis.. Sok pagi bangun die dah bengkak.. Dah bengkak tu ngan ade nanah sekali aku tergigit lagi.. Ade la kat sepuluh kali tergigit kat tang bengkak tu.. Mau tak 2 bulan bengkak tu tak surut.. Asal die nak baik sikit jer aku tergigit lagi.. Gile pedih weii!

Mak aku siap boley cakap hah tu tergigit bibir tu teringin la tu nak mak daging.. What the hell aku teringin nak makan daging ape nyer!! Bile pulak aku teringin nak makan daging ni.. Biaser la orang tuakan banyak die punyer pantang larang ni.. Kalo teringin tu kena buat yang tu gaks.. nanti sian si polan si palan tu.. Ha kalo ibu mengandung teringin makan kena makan nanti sian kat baby tu nanti air liuh baby tu melelah jer.. ha ape2 la.. =P tapi kadang2 betol gak cakap orang tua tu kan.. Ape yang ko merepek ni kathyyyy.. berbalik pada cerita asal..

Ok2!

Mula nyer bengkak skit jer.. Pas 1 bulan lebih tak surut2 pegi jumpe doktor.. Itu la aku dah jadi macam tu baru hegeh2 nak ngi jumpe doktor.. Yerla aku ingat bengkak biaser jer kan.. Uper nyerr.. hurrrrmmm -__-

Doktor bagi ubat kasi tengok bengkak tu surut ker tak.. 2 minggu gak la aku dok mengadap cermin tengok surut ker idak bengkak kat bibir aku.. Jap2 nengok kat cermin.. Bile aku tengok jer bukan lagi die surut lagi die membesar lagik ade lagi.. Aduuhh!! bukan ape nak makan tu punyer la payah.. Kena buat mulut jebek baru leh kunyah sebab bengkak tu mengacau perjalanan makan aku tu..

Doktor kata kalo 2 minggu tak surut2 gak kena operation.. Apeeeee!! OPERATION!!!!!! Pengsan aku jap dengan perkataan operation.. eerggghh takut mak nyah............. seumur hidup aku mana pernah aku opertion setakat deman panas demam denggi tu pernah la dok hospital.. Ni gile nak operation kat bibir.. Abis la bibir i yang seksi meksi ni.. Dah tak cantek dah pas ni.. huhuhu..

Takper nanti alang2 doktor nak operat bibir aku.. Aku suruh doktor tu kasi botox skit kat bibir aku nanti.. Kalo nak lagi cantek letak silikon kat dalam bibir tu.. Boley jadi macam Angelina Jolie.. Mulut mucung jerr memanjang.. haha.. Oh lupe nyer 29 Julai ni kat wayang akan di tayangkan filem Salt lakonan Angelina Jolie.. Eh ape ni tibe2 cerita filem ni... =P Biaser la I kan peminat Angelina Juling... haha

Ok la panjang pulak aku membebel ni.. Sok pagi dah kena terjegat depan Pantai Medical Centre Bangsar.. Harap2 semua selamat.. Amin..

piece : kathyjem

7 comments:

**Bila Comel Jadi Comot** said...

sis u nih cantik suka tengok n baca sume entry tentang u..i pollow u sis

pe2 hope sis cepat sembuh ok

lyana said...

tulah manjer dah lama aku sruh ko g klinik.. degil!! kan dh kene operate.. xpe alang2 ko mntak mc lama2 skit.. hahahhaa

[z@ck] said...

huih.dah tak mungil la bibir sis lepas ni..
hehehe

get well soon

kathy jem said...

Bila Comel Jadi Comot : tenkiu darling.. =)

Yana : aku nk mtk mc seminggu..haha

Zack : eh still mungil lagi la..dh kena botox..hha

A.I said...

Lor..smp jadik camtu? mana molot botox kau tu? tunjuk le ;P

lily lotus said...

laa sampai kena operatelah pulak. harap semua kembali normal

kathy jem said...

A.I : Botox next week la manjer.. haha

Lily Lotus : Tu la pasal..harap smue nyer kembali normal.. =)