Klik Yer!! Mekasih...

Tuesday, November 29, 2011

Menjadik Ker Tidak Losyen Bio Trim ni..

Hoiii lemak ayam lemak daging lemak kambing semua dah dok bersenang lenang kat badan aku ni ha... Buncit lak makin menjadi2.. Lengan pulak dah sama besar ngan peha..

Terpikir produk apa yang sesuai untuk menghilangkan lemak2 tepu kat perut dan bahagian lengan ni ha...
Ni die Losyen Bio Trim.. Tibe2 teringat produk ni.. Actually aku pernah pakai Losyen Bio Trim ni tapi tu dah lama masa muda remaja... Masa zaman kanak2 hingus aku takde gemuk sangat debab jer.. hakhakhak

Fungsi Bio Trim ni adalah Losyen trim badan.. Berfungsi untuk mencantikkan bentuk badan dan mengembalikan bentuk asal badan.. Sape yang tak tahan panas sure mengeletis.. Tapi panasnye kejap pastu ko akan rase syokk berangin-rangin jer... Lagi2 pakai masa time period, senggugut lagi best... =D
Harap2 pakai Bio Trim ni dapatlah menghilangkan buncit di perut ku ini...

Dan kat bahagian lengan.. Rindu lengan kecik.. Lengan besak peha ni pakai apa pun nampak tak kena.. Lagi2 time nak ambik gambar seboleh-boleh nak sorok lengan tu...

Kite lihat hasilnye dalam masa sebulan menjadi ker tidak + kurangkan makanan berlemak, berminyak,nasi dan perbanyakkan makan sayur dan buah-buahan.. ;)

piece : kathyjem

7 comments:

✿ pink velvet ✿ said...

kalau menjadi nnt, sila promote ye, nak try jugaq, hehehe~~

Mimy Hamid said...

dah mmg kurus la kathy ..tak nampak pun hehehe

kathy jem said...

Pink Velvet : baik baik..hehe

kathy jem said...

Mimy : naik la tang peha, lengan ngn peyut...huhuhu Pagi tadik pakai seluar sampai terkoyak sbb paksa zip..hahaha

Wawa_Nadwa said...

wawa pun baru je pkai losyen ni.
dh pkai dlm 2 minggu gak lah.
tak nmpk lg hasilnya.
kita tunggu dan lihat je la.
hehehhe!

kathy jem said...

Wawa : rasenye kena pakai sebln br nmpk hasilnye..mari kte saksikan adakah berjaya atau tidak..ekeke

NeenaAnuar said...

i pun ade masalah perot buncitt! sentapppp bile ade belly tummy nie! uhuhu!! kalau berjaya jgn lupa war2kan kat saya ye! :D