Klik Yer!! Mekasih...

Thursday, November 3, 2011

Tony Roms's Bountiful Beef Ribs ada 51 % off..

Kali ni aku ke Tony Roma's tanpa suami disisi.. sob sob.. Apa kan daya laki ku ada kelas.. Next week dia ada exam jadinye die tak leh join dinner malam tu.. =(

Lepas abis kerja terus ke TR Mont Kiara.. Sekang ni kan musim hujan so dari ofis aku nak ke Mont Kiara tu bukan jauh sangat pon dalam berapa minute jer boley sampai.. Disebabkan hujan lebat + banjir + jem  terus jadik 1 jam lebih aku sampai.. Giler stress aku dalam kereta tau.. Abis semua manjer2 ku aku call...

Ayu dan aku.. Mulanya Ayu plan nak ajak Yana jer coz Ayu dah janji ngan Yana kalo die dapat kerja baru die akan belanja Yana.. So kami terpanggil untuk join dengan mereka sekali..

Sebelum makanan lain sampai di serve soup dahulu.. Hujan2 sejuk ni best dapat makan soup.. Terbaek wooo!!!

Kami oder Bountiful Beef Ribs + ada 51 % off.. Kalo tak harga die rm77.50.. Sangat berbaloi dan sedap giler nak mampos.. Tapi yang tak best En.Suami tak dapat rase kesedapan Ribs ni bersama ku..hahaha.. **Geli dengar!!

Kami semua oder Beef Ribs Yana sorang jer oder ayam..Pompuan ni Daging tak brape gemar sangat.. Lagi pon die period ari tu, mood nak makan pon agak kureng skit..

Tengok semua berpasangan..! Aku ngan Eizam jer single.. huhuhu.. =P

 Makan lepak2 jap pastu terus balik rumah..

Sampai rumah terus peluk Affan.. **Bee semua bawak suami tau, Huny sorang jer takde suami... hukhukhuk **Alaaa Huny sok kite makan sama2 ek.. Aku : Yeahhh!! Besok ek bee... Affan : Erkk!! +_+

piece : kathyjem

4 comments:

Nur Syazwani Mustafa said...

alahaii sweet je ending tu...hehehe..

[z@ck] said...

lamb tadak ka? hehehe.hantu lamb ni =P

ChiLaBaey's Spot said...

Ribs tu memang best... Kalau datang ke TR mesti order, tak sah kalau datang kalau tak makan ribs.. :)

how2shop said...

lorrrrrrrrr.... kak shikin pun g time nie jugak tapi kat dalam! tak tau lak awak ke sana jugak! kueng3x... berbaloi2kan dgn harga rm38 je! *winks*