Klik Yer!! Mekasih...

Wednesday, January 25, 2012

Aksi Kami Ketika Menyopping Barang Rumah

Cuti ari tu korang buat apa.. Aku takde buat ape.. Just lepak, kemas rumah, masak2, shopping barang rumah.. Itu sajer.. Affan seperti biase kerja.. Petang tu dah siap awal nak shopping barang rumah.. Senang siap awal nanti Affan balik kerja terus keluar takyah die menunggu aku bersiap..

Okey malas nak pikir pakai baju apa. Bukak almari Affan terus sambar t-shirt.. hehehe Rase dah lama tak keluar rumah pakai t-shirt.. Sajer ngada..

Masuk dalam kereta.. *Eh pakai baju bee... Aku : Alaa baju bee baju huny jugak.. =P

Bukti baju Affan.. haha Tu yang untung kalo laki suke pakai t-shirt..

Semalam shopping barang rumah kat Giant Damansara..

Ada hati nak kempiskan perut.. Memang taklah kan..

Nak jugak tu.... Berat terpaksa menggunakan kedua belah tangan..


Affan dah start buat perangai..

Affan nak dok dalam tu sekali ada orang lalu terus senyum malu kucing cover line... hahaha

Gini la gaya seorang isteri dan suami yang hyperactive ketika bershopping..

piece : kathyjem

4 comments:

awek retro said...

u'olls nie cute laa..sweet..

✿ pink velvet ✿ said...

haha! chomel je uols

kathy jem said...

Awek retro : kiteorng mmng mcm ni kepala masing mereng..hahaha

kathy jem said...

Pink Velvet : tq uolsss... ^_^