Klik Yer!! Mekasih...

Wednesday, January 11, 2012

Hari ke 2 Di Patong Beach..

Celik mata terus ngi breakfast pastu balik bilik mandi siap2 nak ke pantai.. =D

Masa ni tengah menunggu Van yang akan bawak kami ke Patong Beach.. Affan nak menghitamkan diri di sana..

Aku tak coz besok tu nak menghitam diri lagi.. Kalo ari ni kat pantai besok kat pantai lagi sure gelap gelita aku.. Tak moo.. Ari ni kasi relax dulu.. Besok baru berhempas pulas di laut.. :P

Okey dah sampai Patong Beach.. Nampak sedap jer BBQ Burger die.. Sekali ada pork la..

Tengok badan bapak die penuh ngan Tato.. Besok besar anak die sure macam tu.. Abis kecik2 dh di ajar buat tato..

Jalan2 kat pantai pastu ke Bangla Road..

Kalo aku idak la nak buat massage tempat open macam ni.. Alaaa omputih apa kisahnye..

Agak2 bawak balik Malaysia lepas tak..

 Patong Seafood..

Nama jer gah tapi Non Halal.. Sedih!

Masa ni dah start menyopping sikit2..

Di Bangla Road.. Tapi siang takde apa sangat pon.. Kalo malam giler bapak meriah.. Meriah ngan mat salleh..hahaha

Masa ni tengah tanya orang kat sini Restoran Kusuma Seafood.. Ramai recommen Restoran Kasuma Seafood ni murah, sedap dan halal..

Bayangkan kalo ada cicak sebesar ni.. Sure Affan orang pertama yang lari dulu.. Aku boley hai2 lagik kat cicak tu.. hahahaha Ceh tak takut konon!

Alang2 dah berada di Bangla Rood kasi angkat satu dua keping Souvenir la..

Bersepah wayar talipon.. Seram menengoknyer.. Ni kalo wayar jatuh atas kepala sure badan hangus.. :P

Jalan punyer jalan.. Cari punyer cari tak jumpe Kedai Kusuma Seafood tu.. Abis satu bandar tu kiteorang tawaf tak jumpe gak.. Siap tanya polis mane kedai Seafood tu tapi tah mane die tunjuk nyer tak jumpe jugak..

Last kami decide makan rsetoran India food @ Arab.. Tak kisah la mane2 yang penting halal.. Perut dah lapor..

Masa ni kami di depan Jungceylon mall.. Singgah beli eskerem kasi basah tekak..

Okey kami decide makan Restoran Arab..

 Walaupon harga Nasi Ayam Biryani ni harga die 250 baht tapi berbaloi coz sedap..

Dah kenyang baru syiok berjalan.. Apa macam ada gaya tomoi tak.. Ke moimoi.. hakhakhak

Seluar die cantek.. Affan macam nak beli.. Bile pikir2 balik bile pulak nak pakai.. **Bee kalo huny tengok bee pakai ni sure huny larikkkkkkkkk!!! hahaha

 
Eh eh bee tengok ni!!

 Huny okey tak bee pakai.. Eeeuuuuu~~~ Larik jugak.....! Ce lari konon padahal suke.. Wow Gajah di situ!

Setiap kali lalu mesti nampak anjing gemok ni.. Besar oo anjing ni.. Tapi aku syak anjing ni mesti pemalas.. Makan tido makan tido jer ko ek.. Dasar hanjing pemalas.. Eh ko ni sibuk pulak dengan anjing.. Biak pi la ngan anjing tu.. Bukan die kisah pon.. =P

Suke ek bee... Body Nude Club katanye.. Nak masuk ek memang kena silat ngan aku nanti..

Baru nak menikmati pemandangan pantai Patong ni sekali hanjing berkeliaran siap kencing2 lagi depan kiteorang.. Haihh kacau daun tu la hanjing2 kat Patong ni.. Bersepah kot anjing2 kat sini..

Kat sini pon ada orang jual baju.. Sure mahal gak abis mat salleh nyer port mestila dieorang letak harga kow2 punyer..

Biaser jer pantai kat sini.. Lebih kurang macam kat PD jer aku tengok.. Ni Affan kata la bukan aku yang kata..

Hoiih!! takleh cover ke ko nyer tut tu.. Pedih mata aku tengok.. Aku siap cakap ngan Affan.. Bee asal adik die macam tu..Die tengah stim ker..kakakaka.. Affan : Entah! memang adik die macam tu kot..Omputih mana ada sunat...hahaha

Sunset tak berape nak sunset..

On the way balik ke hotel..

 Muke penat + gelap..

Tengah penat2 masuk bilik terus segar... Eh beeee!! Siap love lagik.

Affan feeling di taman baling bunga ala2 manjer gitew.. Peless!

Lagi best kalo kite ngi massage kan bee..hekhekhek.. Lepas mandi terus turun bawah ngi buat massage..

 Dekat okey dengan hotel kiteorang stay ni.. Sebelah jer kot.. 30 langkah dah sampai..

Affan konon tak nak buat.. Affan : Takper bee teman kan huny massage ek.. Sekali dah tengok orang tu tenyeh kaki aku terus nak buat gak.. Affan : Huny bee nak buat gak la, macam best jer.. Aku : Haaa tu la jual mahal lagik.. :P

Ko abis die lipat2 kaki aku ngan Affan.. Terbaek foot massage kat sini.. Murah jer 200 baht.. Kalo duit kite rm20 hengget.. Lagi satu die bukan urut kaki jer ngan badan2 ko sekali die lipat... Terbaek!

Kat Malaysia hado foot massage 20 hengget.. Compem takde.. Sini kaki ngan badan sekali di urut.. =)

Lepas buat foot massage terus balik hotel terus tido dengan lena... kroihh krooih! Besok kena bangun awal nak snorkeling.. wehuuu! =D

piece : kathyjem

6 comments:

Wawa_Nadwa said...

alamak aii kak.
tertengok!
heee!

Shu Shinju said...

foot massage..foot massage.. !!!!

bestnyee..murah betol !! kat mesia ade la kot 50-60..

kathy jem said...

Wawa tengok apa tu...habaq mai kat sini..hehehe

kathy jem said...

Shu : kan..kat sini mmng mahal pon..berbeza harga sana ngn sini..

Chekgu Azrine said...

best..best.. hehehe...

sayazakiah said...

cite la lagi.. suka2