Klik Yer!! Mekasih...

Monday, January 16, 2012

Lunch Kami di Kenny Rogers Roasters Buy 1 Free 1

Makan free harus la laju kan.. Ni pon ofismate yang bagitau.. Siap buat pengumuman tu.. **Besok semua kena pakai baju warna merah coz Kenny Rogers ada buat promotion Buy 1 Free 1..

Harusla bersemangat pakai baju merah.. Ada lagik ofismate yang pakai baju merah tapi tak ikut last minute ada hal..

Satu Malaysia okey sure ramai orang.. Nasib weols pegi Amcorp Mall kalo ngi Midvalley sampai ke sudah tak dapat tempat duduk & parking.. Tau jer la Midvalley tu die punyer parking boley buat sakit jantung..

Kak Yana dan saya.. Kami berdua bersemangat mahu makan free..hehehe

Ko sampai2 beratur orang ni.. Haii makan 1 percuma 1 kan..

Please Q here.. Baik!

Oder dulu baru dapat tempat.. Masa nak oder budak tu cakap takper kak ada kosong untuk 4 orang.. Wehhuu! takpayah nak beratur lama2.. =) Kesian depan kami tu kena tunggu sebab dieorang ramai 8 orang kami berempat, kerusi ada 4 orang jer.. So di dahulukan kami berempat.. ;)

Takpayah pening2 nak oder semua sama.. Air jer kena bayar..

 Dah macam ada party lak aku tengok.. Semua pakai baju merah..

 Yeah yeah Kenny's Quarter Meal udah sampai.. Kejap jee tunggu walaupon ramai orang..

Jemput semua.. Yum yum yum!! Burpp Alhamdulillah..

Kenny Rogers... Kenny Rogers.... Hari2 kamu buat macam ni pun takper.. Kami CCPA suke boley makan sampai muntah! hahaha =D

piece : kathyjem

2 comments:

Riena said...

just for 1 day only... that day kita pakai maroon.sekali tgk que punya panjang...so x jadi laaaa...

Wawa Tasliman said...

aish... buat satu hari je.. tak sempat nak makan tuhari..