Klik Yer!! Mekasih...

Thursday, January 19, 2012

Hari2 Mengadap Benda Sama

Haiiihhh.... kalo buat benda sama pon boring jugakkan...

Beginalah rutin harian ku demi sesuap nasi untuk di suapkan ke dalam mulut.. =P

Korang buhsan tak kalo ari2 kerja buat benda sama.. Kadang2 tu sampai dah takde idea macam mane nak menghasilkan sesuatu yang baru.. Sedih otak dah tua..

Abis nak buat macam mane dah kerja untuk mencari rezeki kan haruslah bersyukur.. =)

Sedikit kekurangan mood di situ yer sebab bonus tak dapat lagi sebenarnya... huhuhu.. SYABAS sayang cepat la bayar bonus baru la semangat nak bekerja.. Ini adalah kali pertama weols warga SYABAS dapat bonus lambat.. sob sob ~~

piece : kathyjem

8 comments:

Byzura Mj (By) said...

TM pun lambat! mahu bulan 5 atau 6 :(

ummiP3 said...

tak brapa nak SYABAS ah nie...heeee

Chekgu Azrine said...

Selamat mendapat bonus.. sabar erk kathy.. ada rezki nanti.. belanja we ols.. eheh

Mrs.FaizalRiza said...

syabas diucapkan..hehe..

Shu Shinju said...

kathy keje ape erk?

CHU MAJORFLAVA said...

me 2 babe..salam perkenalan..=))

Gina said...

hahahha, saya dah rasa dah dulu..memang penat nak kerah otak nak pikirkan idea, pastu bila bagi kerja semuanya nak cepat aje

Hayati Buya said...

Eii akak, kat SYABAS ada graphic designer ek ?? SYABAS melaka ada jgak tak ? hee