Klik Yer!! Mekasih...

Tuesday, November 13, 2012

Harus Mencantikkan Diri Selepas Abis Pantang

Ok ni muke mengedik belum abis pantang sibuk nak keluar.. Alaaa tinggal brape ari jer lagi apa salahnye nak keluar bukan buat apa pon.. Ni pon mak bagi lampu hijau leh keluar rumah kalo tak terperap jer la aku dalam rumah.. ;P

Muke sangat over lipstik merah bagai tapi badan still bam bam.. Tu tangan cover ape tu.. hahaha

Paling suke seluar jeans saiz S dah boley pakai.. hahaha Perlu ker nak bagi tau saiz S.. Yer perlu la kalo tak sebelum ni pakai saiz L.. Sedih pakai saiz L.. hohoho Tu masa pregnant la kan memang la badan ko pakai saiz L sekarang tidak lagik.. ;P Bye2 seluar bersaiz besar... hahaha

Haiyoo rimas pulak aku tengok rambut aku ni dah macam penyapu.. Tak sabar nak potong pendek paras leher.. Eh tapi sayang pulak nak potong pendek, kite kasi trim jer la buang mane yang rosak.. ;) Affan kata kalo nak potong pendek pon die ok ajer.. ^_*

Weee tak sabar nak mencantikkan rambut.. Tamat tempoh pantang saya tinggal besok ajer... lalalalala Orang yang tengah pantang tu jangan jelesss!! hehehe ^_____^

piece : kathyjem

7 comments:

Chekgu Azrine said...

jelesnya!!!

nadia_fendy said...

arghh..jeles kathy da abeh pantang...ned lagi 23 hari kene mngadap....huhu

MYRAspberry said...

Aalamakkkk!! Ni org tgh pantang ni jeles pulak... 15Dec baru abes pantang haaaa....

cikeyrah said...

cantekkkknye kak.kathy , tak macam org baru lepas pantang pun . . bg lah petua mcm ne ley cantik macm nie .

cha said...

hot mama in the house macam anak dara je lg hee :)

adamarissa said...

hi kathy! i baru je follow blog u. my daughter selisih sehari je dgn raiisah. born 3rd october. i pun dh nk habis pantang. yeayy!! hehe. salam kenal! :)

Siti Shuhadah said...

waaahhh..cam anak dara gitu...