Klik Yer!! Mekasih...

Wednesday, November 21, 2012

Penangan Makan Pancake Durian..

Bee huny teringin nak makan Pancake Durian kat Sweet Chat.. Semua orang dok tayang Pancake Durian kat fb terus ngidam.. Jom b......

Kebetulan Affan pon teringin nak makan Pancake Durian so ke Midvalley la kite.. Ingat nak pegi Setia City Mall Julie cakap kat sana pon ada Sweet Chat tapi di sebabkan tak pernah ngi sana and malas nak cari so pegi Midvalley jer la.. Kalo Midvalley sure2 dah tau Sweet Chat tu kat mane.. hehe

Ko dengan pantas sekilat aku bersiap.. Biaserla dah mak2 ni kan mane sempat nak makeup beria.. Tepek bedak pakai lipgloss dah siap.. Kang beria siap tutup gak Midvalley tu.. hahaha

Kami bawak Raiisah.. First time Raiisah ngi Shopping Mall ni.. Huhuhu Debor kiteorang nak bawak die..

B perlu ker nak buat muka macam tu.. Ingat hensem sangat buat macam tu.. Yampah setiap kali nak ambik gambar die mesti nak buat muke budjet hensem.. Kang huny post gambar b paling terhensem kang baru tau..! hahaha

Elok jer diam dok dalam carrier baby tu.. Macam tau jer Daddy ngan Mummy die nak makan tak mo kacau.. Terbeliak biji mata Raiisah.. Dalam hati *kat mane la aku ni..

Sementara menunggu Pancake sampai Affan sempat bergurau ngan anak.. Raiisah memang suke bergurau ngan Daddy die.. Kalo mummy oo cak oo cakk kat situ buat tak tau jer ek..

Yeahh lepas gak tekak nak makan Pancake Durian..

Masa makan : B macam tak puas jer makan Pancake Durian ni.. Jom kite makan Durian lagi best baru puas.. Ni 3 ketul ni macam tak pueh..

Pancake Durian 3 ketul ni 8.90, kalo makan Buffet Durian seorang 15 hinggit makan sampai muntoh..

Siap tapau lagi tu.. Tu pon tak puas lagi.. Serius kena makan Buffet Durian ni.. Minggu ni jugak kena makan Durian kalo tak mengigau nanti.. hahaha

Last aku makan durian sebelum mengandung.. Masa mengandung langsung tak leh bau durian.. Bukan kata bau tengok gambar durian pon nak muntah.. So bayangkan brape lama aku tak makan durian.. hahaha

Ececece mummy pon nak gak gedung Raiisah gak.. Ingat Daddy jer boley mummy pon oleh jugak.. hehehe.. Nasib anak mummy ni halus takdela lenguh bahu mummy.. Ce badan Raiisah berketak-ketak mau tergeliat bahu mummy.. hahaha

Tengok elok jer dok diam mummy gendong die.. Suke yer.. Mau tak suke.. Die rase macam orang dok dukung die.. Raiisah ni kan minah dukung..

piece : kathyjem

8 comments:

Siti Shuhadah said...

comelnye raiisah... geram tgk dia..

Mrs.Yana @ K.M & B.U.M.P said...

Raiisah senyap je di bawak berjalan ye..ikut mummy ni, besar teman mummy shopping ye :)

Ayu Firzara said...

kathy, Raiisah rambut lebat! comel jer.

Izzan Yong Rosdin said...

dkt dpn spectrum ampang mkn durian RM9.90... makn sampai muntah jugak :)

Princess Nur said...

ala tomei2 raiisah..hehhe

NORSHAHFEZA HAMSAN said...

dah try dah ni, memang sedap kan kak kathy,,heheh

comel jek raiisah ni tau, pndai die dok diam2 xkcau mummy n daddy die,heheh

mrs kayrul said...

kurusnya kathy..betul2 pantang nie

Surynn Zain said...

Tetap jelita Kathy..suka tgk! Baby pun so comel!