Klik Yer!! Mekasih...

Thursday, August 1, 2013

Hokkaido Seafood Restaurant, Kuala Lumpur

Sebabnye tak plan pon nak makan kat sini ngan ofismate sebab petang tu kami orang ada kerja kat Semenyih.. So balik dari event terus kami ke sini.. Fikir punye fikir last2 kami decide makan di Hokkaido Seafood Restaurant..

Nia firts time aku makan kat sini.. Budak2 ofis aku rajin makan kat sini selalu dengar Hokkaido Restaurant ni dari mulut dieorang kata sedap sedap.. So kena lah rase sedap ker idak Retaurant Hokkaido ni..

Restaurant ni betul2 sebelah Hotel Vistana Kuala Lumpur..

Lokasi: berhadapan Vistana Hotel di Jalan Ipoh
(Jalan Lumut, Damai Complex)
Operating Hour: 8.00pm - 2.00am

 Kak Aiza dan saya.. Pilihan tepat akak bawak kami di sini..

Oder air dulu..Kendondong Asam Boi..

Ko mampu nombor meja tulis kat lantai..hahaha

Ni kalo lalu lalang depan meja ni confirm tokeh tu tak ingat meja nombor..hahaha Abis hilang kena pijak.. ;P

Terbaik makan Seafood kat sini... Serius sedap lagi2 ketam masak telur masin die..Perghh menjilat2 aku hisap badan ketam tu...kakaka  

Udang goreng masak cili..

Siput sedut masak kicap

 
Sayur 4 jenis..

Ikan siakap masak stim.. Kuah die tak berapa sangat masam dan pedas.. Kalo pedas rasenya lagi kot..

Asparagus goreng..

 Ini budak baru muncul..hahaha

Last kali pencuci mulut buah-buahan..

Kesimpulan makan kat sini sedap cume orang bandar mesti akan kata mahal kalo orang kampung2 mesti akan kata harga murah sebabnya makan untuk 3 orang kena dalam 2++.. Tak mahal ker mahal kan.. Ker standard harga macam tu.. Lagi satu portion die just nice tak banyak tak skit ngam2 die masak untuk 3 orang makan..huhu

piece : kathyjem

9 comments:

strawberi said...

300 ke utk 3 org mkn??

ComelComot said...

adoiyai silap bukak time ni dahla xleh mkn sbb pose trus tertekan tgk udang yang sgt seksi dlm pinggang di situ

kathy jem said...

strawberi : yup dalam 300..

Linda Yusoff said...

mahal la 300. kehkeh.
tp pernah dgr org ckp masakan situ sedap. tak pnh try

kathy jem said...

strawberi : eh silap bkn 3++,2++ hehe..

kathy jem said...

Linda Yusoff : hehehe silap bukan 3++,2++.. =D

meera said...

Rasanya ok kot harga tu.. Kan ada ketam n udang,siakap, siput lagi. Ok ler klau sdap.

zeera lily said...

sedap ke asparagus..? ee x pernah try lg.. hehe

kathy jem said...

zeera lily : asparagus ok la boley la..takdelah sedap sngt..