Klik Yer!! Mekasih...

Thursday, August 15, 2013

Mood Ke Laut Nak Datang Ofis

Salam semua selamat pagiiiiii... ^_____________^

Wah ceria sungguh aku ni.. Biaserla pagi2 ni kan mestilah kena ceriakan diri walaupon hati meronta2 tak mau pegi ofis, lemau, malas, take mood semua tu ada pagi ni.. Kalo ikutkan hati nak jer el ari ni.. hahaha No no no tidak bagus nak el yer burok pretasi kerja nanti..cewah poyo jer.

Korang mane yang kena kerja ari ni mesti malas tahap cipan gaban kan.. hahaha Tapi demi kerja korang terpaksa gigih gak bangun menyiapkan diri ke kerja kannn...Apa nak buat makan gaji orang macam ni lerr... -___-

Dahla takyah la cite2 sedih marila kite bergembira sementara badan tengah sihat walafiat ni.. Eh apa aku membel ni..hahaha Biaserla mood weng pagi2 ni memang macam ni.. Merapu..

Ni muke control ayu terpaksa kalo ikutkan hati nak lari balik tido main ngan Raicha.. Boleh..

Tengok muke buhsan di pari hari di ofis setelah seminggu lebih bercuti..hahaha

Kata raya sebulan kan datang ofis kenalah pakai baju kurung sebulan..kakaka Over!..

Eh nanti aku update cite raya ek.. Biaserlah beraya sebagai mak ni lain macam skit mood raya tu..hehe

Motippp badan senget pandang dinding.. Pose ala2 budak kampung pandang sawah padi..tibe2.. ;P

Ayu la tu konon.. ;P

Selamat Hari Raya Semua dan Selamat Bekerja.. Jangan malas2 yer kena rajin skit nanti hujung tahun takde bonus baru tau...hehe

peace : kathyjem

4 comments:

Chekgu Azrine said...

Cantik baju kathy..baju bandung ek

ComelComot said...

kurusss...bestnya

kathy jem said...

Chekgu Azrine : eh mane tau ni..hahaha a'ah beli masa kat bandung ari tu..

kathy jem said...

ComelComot : mane ada kurus mcm tu jer...huhu