Klik Yer!! Mekasih...

Monday, July 27, 2015

Apa Pun Tak Boleh!

Haluuuu! seminggu tak update blog..windunyeeeee..macam mana raya korang best tak? meriah tak? ramai kawan2 blogger dah update pasal raya me jer tak update2 lagi..huhuhu..hari ni kita dah start kerja..malas betul nak pergi kerja pagi ni..mau tak dekat seminggu lebih cuti mesti la malas..pagi tadi ada assembly..pastu dah sampai office nak masuk parking lupaaaaaaa, card parking kereta dalam kereta Affan..nangis dalam kereta jap..masak la nak bayar parking office hari ni..15 hengget melayang kejap lagi.. T_T

Dan paling best sekali kad akses nak masuk office pon tak bawak..dah tak pasal2 kena email bagai kat HR sekian sekian..ata semalam sampai jer dari Perak, terus ke rumah Ayu ada open house..lepas tu hantar Raiisah kat rumah mak Sg. Buloh siap2..takyah pagi ni nak hantar dia..nak balik Kajang semalam dah tak larat..balik la rumah kami kat Tropicana..Lupa sungguh barang2 kerja semua kat Kajang..

Ok la tu je nak bebel petang ni..Internet kat office pulak slow macam kura-kura, stress nak cari bahan..ok la sambung buat kerja balik..

Cerita pasal raya pon tak sempat nak update hari ni..besok la kita update..layan jap gambar raya kita sekeping dulu okey..behehehe

piece : kathyjem

6 comments:

nurulfarehah said...

canteq! cepatlah update cerita raya, tak sabo nak baca.

IQ = Iez Qis said...

ayunya...selamat bekerja!!

PeRdU cINta said...

PC tunggu story mory raya tau..hehehe..

Ainul Mustafa said...

cantik baju

FadMN said...

baju raya kathy mesti lawo punyerr.suka tgk .pandai design.

suezen said...

selamat ari ry.....:)....nmpk kelam kabut sgt tuuu smpi tag office and tag parking tinggal. mmg nangisssssssssss