Klik Yer!! Mekasih...

Friday, January 29, 2016

Eksklusif Skirt by KAZrenda

Korang! kita ada jual skirt paling cantik, selesa dan murah..Aku memang suka pakai skirt..Kadang tu nak cari skirt corak yang berkenan dihati yang sedap mata memandang agak susah sikit..Siap terbang ke Jakarta lagi nak cari corak dan jenis kain yang selesa untuk korang pakai..Corak ni hanya di KAZrenda sajer yang jual sebab dari segi design, pilihan colour, corak semua tu team KAZrenda yang decide..so kat luar memang takkan jumpa corak design yang kiteorang pilih ni..

Code 001
Material Chiffon
Size : S/M & L/XL

Code 002
Material Chiffon
Size : S/M & L/XL
Code 003
Material Chiffon
Size : S/M & L/XL

Code 004
Material Chiffon
Size : S/M & L/XL

Code 005
Material Chiffon
Size : S/M & L/XL

Code 006
Material Chiffon
Size : S/M & L/XL

Code 007
Material Chiffon
Size : S/M & L/XL


Code 008
Material Chiffon
Size : S/M & L/XL

Code 009
Material Chiffon
Size : S/M & L/XL

Code 010
Material Chiffon
Size : S/M & L/XL

Code 0011
Material Satin Plain
Size : S/M & L/XL

Code 0012
Material Satin Plain
Size : S/M & L/XL

Code 0013
Material Satin Plain
Size : S/M & L/XL

Code 0014
Material Satin Plain
Size : S/M & L/XL

Code 0015
Material Chiffon
Size : S/M & L/XL

Code 0016
Material Lycra
Free Size

Code 0017
Material Lycra
Free Size

Code 0018
Material Lycra
Free Size

Code 0019
Material Lycra
Free Size

Code 0020
Material Lycra
Free Size

Code 0021
Material Lycra
Free Size

Code 0022
Material Lycra
Free Size

Cepat oder!! Habis ni habis la..takde restock dah..hehehe Semua skirt dari KAZrenda ni hanyak RM60 sajer!!! kalau beli 2 helai kita bagi diskaun RM110.. ^_^

Siapa berminat nak oder boleh call/whatsapp number ni 012-4512821/013-5037708..

piece : kathyjem

4 comments:

CAHAYA HIDUPKU (Nur Hayati) said...

Cantik tu Khaty..
Untuk anak muda remaja..
Akak dah kilauan emas :)

Rizziela said...

cantiknya.. tp sy rendah aja orangnya.. kalau pakai skirt mcm ni.. mau nampak katik aja

Shafura Rahman said...

cantiknya!!

wong meimot said...

pm model. hehehe.. makin ari makin antik awak ni