Klik Yer!! Mekasih...

Wednesday, January 11, 2017

KAAY Nak Keluarkan Lipstick??

Haluuuu! Buat apa tu..nak bagitau korang ni..new baby KAAY akan keluar tak lama lagi..dah lama teringin nak keluarkan lipstick brand sendiri..Dapat jugak terlaksana akhirnya walaupon ambik makan masa sikit..yerla nak keluarkan produk yang memenuhi hati pengguna rakyat Malaysia ni kena banyak bersabar sikit..eh bukan sikit banyakkk..hahaha

Walaupon macam2 brand lipstick yang ada di pasaran sekarang ni tak mungkin lipstick KAAY sama dengan brand2 yang ada di pasaran..eh eh eh..belum apa2 lagi nak angkat bakul sendiri nampak..mehehe

Ingat nak keluarkan satu produk tu senang..cakap hari ni esok tup dah siap..bukan bukan bukan..Kena fikir ingredients apa paling bagus untuk bibir..packaging macam mana nk bentuk..e-flyers macam nak design..berapa stok nak kena oder..eh macam2 la nak kena ambik kira..tak boleh hentam je..kang hentam je barang yang keluar pon jadi hentam saje la labu..apa ko merepek ni kak.....! Macam ni la update tengah malam bila anak dah tido.. =P

Sebab ramai tanya KAAY tak nak keluarkan lipstick ke kak..nah awak! akak dah keluar ni korang wajib beli tau..hahaha Kalau korang tak nak beli nangis akak tepi pintu toilet sebab hari tu cakap suruh keluarkan lipstick..hehe

Apa macam ada berani pakai colour macam ni..jenis malas nak make up tapi nak nampak muka macam ada make up berseri2 di pagi hari gitew, boleh apply colour kita pakai ni..Eh nanti la tunggu kita launch baru syok cerita lebih sikit..

Kita tau ramai suka colour natural macam ni kan..tak terlalu pink sangat..pink pink manjer gitchuuu..

Sikit je lagi..In Sha Allah dalam Januari ni lipstick KAAY akan siap..Tak sabar nak share dengan korang..lepas korang pakai ni sure korang akan senyum sampai ke lubang telinga..tak caya tungguuuu...^__^

Oh lupa, satu lagi KAAY akan keluarkan satu lagi produk baru! produk apa?? Produk yang akan di launch bersama lipstick..so tungguuuuuu manjer2 ku..

piece : kathyjem

3 comments:

yanie yusuf said...

wah menarik...

zeera lily said...

klu boleh nanti nak try yang natural

Nurulfatin Adiana said...

cantik kaler lipstick tu