Klik Yer!! Mekasih...

Tuesday, August 29, 2017

SALE LEMBU TUMBANG BERJEMAAH!

Salam Selasa semua..siapa dah start cuti hari ni?? Hari ni rasanya ramai dah kot cuti..kita masih kerja lagi tak cuti pon, Affan kerja so malas nak ambik cuti..bagi peluang kawan2 yang kampung jauh bercuti raya..kita kampung sini2 je takyah ambik cuti pon takper..hahaha simpan cuti..

Korang dah grab Merdeka Sale Kaay ni??! kalau tak grab mohon la grab sekarang tau sebab harga melantung-tung tung Kaay bagi ni..nanti Merdeka Sale Kaay ni tutup kedai tak boleh gostan dah awak..

Bukan selalu Kaay Cosmetics buat Sale Lembu Tumbang Berjemaah sempena Hari Raya Qurban bakal menjelma tak lama lagi..

Set Combo Lembu Tumbang Berjemaah bersamaan Hari Kemerdekaan :

1. DD CUSHION RM70 (jimat RM10)
2. LIP CREAMY MATTES RM130 (jimat RM10
3. D CUSHION + CREAMY MATTES RM100 ( jimat RM15)
4. DD CUSHION + REFILL PACK (jimat RM19)

Mesti ada lupa apa kelebihan DD Cushion Kaay compare Cushion2 yang kat luar sana tu..

Salah satu bahan yang terkandung dalam KAAY Cushion adalah MINYAK KELAPA DARA (VCO) !!!

Bukan melembapkan kulit jerrr tapiii banyak lagi kelebihan VCO pada kulit.

Jom check list antara kebaikan minyak kelapa dara untuk kulit jika digunakan secara konsisten..

√ Anti penuaan
√ Mencegah garis2 halus
√ Melembap
√ Mengatasi masalah kulit kering
√ Menegangkan kulit wajah
√ Memberi perlindungan dari sinaran ultraviolet
√ Mengubati penyakit kulit spt kudis buta, panau , kurap, ruam, jerawat,  jeragat & bersisik.

Jadi, anda tak perlu ragu2 pada KAAY DD CUSHION yerr. Ianya selamat & penuh kebaikan untuk kulit wajah uols.


KELEBIHAN CREAMY MATTES

πŸ’‹ Bau harum coklat+ sher butter + mint
πŸ’‹ Memberi kesan lembab dan tahan lama
πŸ’‹ Tak mengeringkan / Tak berkerak
πŸ’‹Merawat bibir merekah dan sensetif
πŸ’‹ Wudhu Friendly & Mudah dibersihkan (Hanya guna wet tissue )
πŸ’‹ Tiada Alkohol & pewangi kimia
πŸ’‹ Terdiri daripada bahan semulajadi seperti Sher butter, VCO, Argan Oil, Seed Oil & Peppermint
πŸ’‹4 pilihan warna : Red Velvet / Caramel / Roseberry/ Honey Toffee

✔Lulus KKM dan Halal

Best kan? Sape dah try confirm tak nyesal tau. Color sangat cantik.😍😍😍 .
Texture sangat2 memuaskan hati. Casing dia senang untuk carry ke mana2.

Tak nak semua colour nak satu colour dgn DD Cushion pon boleh ajer..jimat 15hengget!

Refill pack dgn DD Cushion pon ada gak..kalau tak seketul Refill pack RM49..beli set combor jimat RM19 hengget..

Harga mampu milik sangat tau, dengan kualiti setanding jenama antarabangsa, mesti puas hati! Ada Sale Tumbang Berjemaah ni la untuk korang grab satu..kalau tak rugi tau so Whatsapp iolls sekarang sementara promo Sale ada lagi..

Whatsapp Oder 011 2881 1281

piece : kathyjem

1 comment:

rahma auliya said...

terimakasih atas informasinya jangan lupa kunjungi kami di http://idblackwalet.com/sabun-kulit-wajah-kering/