Klik Yer!! Mekasih...

Monday, October 2, 2017

Nak pakai style apa ek Annual Dinner Company nanti??

Tinggal lagi 5 hari Annual Dinner company..ermmmm nak pakai style macam mana ek?? semalam godek2 kat kedai En. Google tengok fesyen2 terkini..Annual Dinner company tema apa Kak Kathy?? Denim & Leather awak..dengar denim jer, alaaa apa susah pakai suar jeans ke baju leather dah settle..dah kata pon dinner awak kena la stylo sikit awak..Bukan selalu company buat Annual Dinner..dah alang2 ada dinner 4 tahun sekali ni kita kasi la gempak sikit, orang kata meriahkan majlis..Lepas ni tak tahu bila lagi company buat Annual Dinner..maybe 5 tahun lagi..hehehe

Kawan2 Air Selangor yang tak dapat idea untuk pakai dinner tu meh la cuci mata sini..Saje kasi semangat pada kawan2 Air Selangor untuk pakai baju cantik2 malam tu..Kot2 la terselit idea dalam ni kan..hahaha Yang penting jangan lari konsep ok.. Amboii siap pesanan penaja sangat ni..

Aku rasa jacket denim style macam ni mesti ramai pakai kan..

Ni stylo abis pakai macam ni..

Ok la tak mo komen lebih2..korang tengok je la gambar2 bawah ni..😊





























































Hah! dapat idea tak?? boleh start shopping balik kerja ni..haa tak sempat nak cari..kalau tak sempat pakai je la jeans mana yang ada dalam almari tu..hehehe Yang penting kena pandai mix & match..Kalau mana yang tengah mencari tu selamat bershopping.. ^_^

Kita jumpa Jumaat ni okey! gitewww nampak nau dah tak sabar..hahaha

piece : kathyjem

1 comment:

Amanda Suria said...

SA pilih kan utk Kathy ye...no 2 atau no 6..sesekali annual dinner penampilan kena menyerlah...mana tau menang best dress kalau ada