Klik Yer!! Mekasih...

Tuesday, October 11, 2011

KLCC Celebrated Besday Girl Yana & Eira..

Dah penat mencari kain kat Jalan TAR now mau ke KLCC... Nak melantak perut dah lapar..

Moh kite ke KLCC yop!

Alang2 kiteorang celebrated birtday Eira & Yana..

Artis bersama peminat katanye! Peluk tak hingat...

Aku dan Ayu..

Peminat mahu bergambar bersama Diva katanye..!

Eh lupe nak bagi tau weols lunch kat mane.. Kali ni kami lunch di The Apartment.. Tempat die sangat cantek.. Weols nak dok kat dalam sekali waiters tu cakap tutup.. huh sedih.. Baru ingat nak berposing dengan besday girl.. Takperlah kat luar pon dah ok dah.. Yang penting perut kena isi lapar kotttttt!!!

 Ayu oder nasi.. Semua lapar nasi kot..


Aku oder Baked Fish.. Peergghhhhh!! terbaek kot ikan die... Manjer2 cakap aku nyer makanan paling sedap... Well orang kaki makan kan haruslah oder paling sedap...!!! ^___^

Yana oder makan untuk orang diet.. Choiiiii!!! Roti ngan Salmoon jer manjer... Birthday girl kena makan banyak okey!! takmo diet2.. Nak kawen manjer kena makan nasi 10 pinggan baru cun.. hahahaha

 Zety oder sama ngn Ila burger...

Sama ngan Zety... Burger die pon sedap.. Ayu ngan Ila paling last sebab besar kot burger tu.. Kena slow2 makan kang koyak mulut..

Eira oder nasi kerabu.. Nasi ngan Ayam die sedap giler nak mampuihh!! Sedap okey tak tipu korang kena rase...

Makanan ni jer yang aku tak rase.. Sedih! Makan diet yana ni!! Eh orang kawen mane leh diet.. Kena makan banyak2... =P

Okey perut dah kenyang bla bla bla bla borak pastu time to dessert...

 Masa untuk besday girl merasmikan kek paling sedap di KLCC... =P

Happy belated day manjer2 ku Eira dan Yana... Sayang kat korang tau.... Hope relationship kite ni berkekalan sampai bila2 & sampai ke anak cucu.. amin.. =D

 Ila, Yana, Eira...


Okey masa untuk belasah.. Hoiii kenapa kek die sedap sangat..

Bukti kesedapan kek ni.. Abis kite bedal.. Masa makan masing2 mengeluarkan ayat ini ** Perghh sedap giler, mak aii leleh makan kek ni, fuuyooo sedap ooo, terbaek arr kek ni... hahaha

Okey dah kenyang nak balik.. Sian weolss masing2 hubby dah call tanya bile nak balik.. Cian bapak manjer di rumah..

Masa ni odway nak ke parking...

Bak kata Ila.. Sempat lagik tu.. hakhakhak

piece : kathyjem

2 comments:

Shu Shinju said...

wow...semua gorjes2 belaka... takde org ngorat ke time tu?

kathy jem said...

kalo ada pon weols buat tk tau je..hehehe =P