Klik Yer!! Mekasih...

Monday, October 3, 2011

Nak Tempah Macam Ni Boley!

Cantek tak kalo aku nak buat baju untuk wedding yana nanti.. =)


Yee saya adalah pengapit yana nanti... Bulan 11 kawan baik saya tu akan berkahwin.. Weolssss excited hokey.. !^___^


Tak sabar nak ngi tempah with manjer2 ku~~

Make sure aku kena kecikkan bahagian pinggul kalo tak naya!.. =P

piece : kathyjem

5 comments:

POSH76 said...

santek.....tapi tak minat tang dada tu

sHieRa cAkAp said...

Cantik cume part bahu tu x minat sangat la.. But overall sangat cantik! Ribbon comel

Shu Shinju said...

cantik...sesuai ngan kamu dear..:)

Lee-Yan-Naa said...

cantik!!exited kalo bff semua pakai baju sama kan :D

eLLy said...

klu untuk mu mesti sesuai.. tapi kena pandai carik tailor yg pandai buat la .. if not rosak kain sayanggg oOo