Klik Yer!! Mekasih...

Wednesday, September 28, 2011

Contact Lense Kali Ni Selesa & Murah..

Beli contact lense dari fb.. Dulu pernah sekali beli kat fb saiz 16mm, sekali pakai bergerak2.. Tu first dan last beli..

Ni tergerak hati nak try yang lain pulak.. Kali ni tak kisah kalo die bergerak2 coz murah jer rm20 hinggit.. Sekali ngan post rm25 hengget..

Tapi kalo beli 4 percuma 1.. Total untuk 5 lense rm80.. Murah kan.. =D

Picture ada Flash

Picture takde flash..


Tak sempat nak try kat umah.. Kat ofis pon jadik la.. Bukan apa nak tengok colour ni sesuai tak ngan aku... Kot2 la ambik try pastu contact lense tu tak sesuai dah nyesal.. Ohh kali tidak nyesal coz contact lense ni elok jer terletak kat mata aku.. Lagi satu tak kabur.. Setengah contact lense tu kalo pakai mesti pemandangan aku kabur jer... Lagi2 kalo pakai fresh kon @ fresh look mesti pemandangan aku kelabu asap.. Huh tak suke!

Aku ambik calour grey.. (Colour paling selamat)

Colour Crystal i Grey.. Saiz 14.5 mm.. Teringin nak pakai saiz 16mm tapi tak boley.. Coz kalo pakai mesti die bergerak2 kiri ke kanan.. Huh nyampah! =( Jealous tengok orang boley pakai contact lense saiz gedebak..

piece : kathyjem

9 comments:

Munna said...

bli kt mane? bg la link fb tu..murah gile 20 hgget

POSH76 said...

kat ner u beli nak terailaaa

syanasaid said...

hi kathy
ce ko kasi link beli kt online shop mana
mcm best jek

Shu Shinju said...

lawa2...i likee... mata awak pon sgt gorjes ok !!!

+double Z+ said...

wah..beli katne ni?menarik :)

Chekgu Azrine said...

u dah cantik.. tak yah pakai lens pun tak pe.. hehehe

CuppyCakeMommy said...

educational toys promotion ..
it is fun and smart toys for your kids..

visit our page at

www.smart-intelligent-toys.blogspot.com

for further inquiry kindly contact us at ysalli@yahoo.com

or add us in fb
intelligent.toys@yahoo.com

kathy jem said...

Ramai lak plk tanya..ok sy bg link die.. https://www.facebook.com/#!/pages/BIG-MOUTH-Lokers/272694959423769

kathy jem said...

Kalo search dlm fb (BIG MOUTH Lokers
)