Klik Yer!! Mekasih...

Tuesday, September 20, 2011

Big Surprise from Hubby @ Bee


Nak sampai ke Las Carretas ni punye la jauh aku rase padahal tak sampai berapa minute jer dari rumah aku... Tu pon nak sampai 1 jam lebih baru sampai.. Yerla besok tu kan cuti 1 Malaysia semua orang berpusu2 nak ngi open house la kot.. Tu yang jalan jam tak hingat!

Elok jer kami sampai terus di hidang benda ni..

 Tempat die sangat menarik...

 Sesuai untuk pasangan yang inginkan suasana romantik.. Kalo nak buat celebration pon sesuai gak..

View yang sangat cantek.. Me suke sangat2... Like 1000 kali..ngeh ngeh ngeh...~

Okay mari tengok apa yang kami makan malam tu.. Tu pon pening nak oder.. Semua kat sini ala mexican punye makanan.. Nama pon terbelit lidah nak menyebutnya.. hahaha Cube korang sebut Las Carretas Mexican dalam nada mexico..

Ha cube tengok nama menu yang ado Tostadas Supremo, Estofado De Cordero, Tortilla Wrap El J.P. Monteiro, Enchiladas, Chimichanga... Ha ambik ko nama2 die.. hahaha

 Ni Affan oder... Fajitas... Die mixed beef ngan chicken..

 Sekali dengan yang ni.. Die macam kebab gak la tapi ada nasi sekali...

Kena makan ngan roti... Letak benda alah semua tu dalam roti pastu gulung2 ngap dalam mulut.. Perghhh sedap die sampai kembang bulu hidung.. :P

Ni aku oder.. Burrito bebeh!!! hahaha..  Haa nampak macam biaserkan tapi rase die sedap mengalahkan Fajitas yang Affan oder tu.. Serius roti die sedap dalam die pon sedap.. Tapi aku makan tak abis banyak kot.. Seperi biase Affan tukang mengabisnye..

Affan makan banyak malam tu.. Aku punye pon abis die bedal.. Cayalah la ni.. Ni baru betol2 nak kasi gemok..hahaha

Birthday girl seperti biase makan tak abis... Ko nampak tu macam mane aku nak abis, besar satu pinggan tu... Dengan cheese melimpah ruah.. Sekejap jer rase dah kenyang..

 Okey dah abis makan sekali aku di kejutkan dengan ini...................

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

MOG.. Mak Orang Gile jap!!!!!!!

Terkejut okey....! Ingat takde surprise apa ker sekali ha ambik kek ice cream siap berlilin bagai terletak atas meja... Terkejut mak tijah...! Nak nanges mak tijah tau...!! uuuwwwwwwwwww terharu mak tijah tau.... **Eeee malu meregek tempat macam ni, lap hingus tu.. Baik...!

Ko siap ada live band tak berape nak live band gitew.. haha Bukan live band pon buskers uolssss.. Kelas kan... Ni semua Affan yang handel tau.. Tak sangka bee buat semua ni untuk huny.. Nak nanges nak nanges... Nanges lagik!


Okey dapat bergambar bersama topi mexico yee ba yee baa...

 Huny bang! bang..! Hurmmm okey! Huny dah mati coz bee buat semua ni untuk huny...

Hepi giler sangat  nak mampos hokey...! Tapi kek tu aku tak abis.. Seperti yang ku jangka kan orang itu jugak mengabiskan...

Waitress die pon peramah.. Tempat sangat selesa... So aku bagi 5 star kat Restoran ni.. Paling best dapat kejutan dari suami.. Itu hadiah paling best....

Apa2 pon celebration birthday aku malam tu sangat tenang & romantik.. Thanks bee bagi simple surprise untuk huny malam tu walaupon hanya kite berdua ajer.. Tq again.. Sayang bee sangat2 luv u hingga ke akhir hayat.. =D

piece : kathyjem

5 comments:

Mimy Hamid said...

walau sambut berdua tetap nampak kemeriahan...best tul...hepi besday sis shantek

**Bila Comel Jadi Comot** said...

so sweet sis..siyess u mmg sgt2 sweet ok

lyana said...

soooo sweeettsss !!!

Chekgu Azrine said...

happy birthday kathy

ceera said...

aci tak cakap, ciput tak pernah pun buat surprise kat aku macam nie, huhu...

nak tunjuk kat dia la entry ko nie, haha