Klik Yer!! Mekasih...

Sunday, September 11, 2011

Bulu Mata Palsu Okkk...

Okey dah siap! Ontheway nak ngi open house kakak ipar kat Klang.. Ngi open house jer kot siap berbulu-bulu bagai ni..muahahaha Over tau...!

 
Memang over okey pakai bulu mata paslu..! Lama kot tak pakai bulu mata palsu.. Sajer nak mencantekkan mata yang tak berapa nak cantek ni, kasi ala2 hindustani punye mata.. Boley.. Sesuai ker?? Harusla sesuai... Wah perasan ni.. =P


Okey la tu sesuai la jugak.. Last pakai bulu mata palsu masa kawen bulan Januari ari tu.. Tengok orang pakai macam cantek jer kan.. Takdelah susah nak pakai bulu mata palsu ni.. Sape yang dah biaser pakai mesti kata senangkan.. Kalo mane yang baru nak berjinak2 ke dunia bulu mata mesti tak lekat2 kat mata kan.. hahaha :P








 Kalo nak cantek cer korang try pakai bulu mata macam ni...

























~~Kagum aku tengok sapa yang pakai bulu mata lebat macam rambut ni..

piece : kathyjem





8 comments:

CIKGADIS said...

hahahaha yg pic last tu,tu bukan bulu mate..harharhar..ntah hape2 je,kite tk penah pakai bulu mata palsu lagi,tpi tringin nak pakai

kathy jem said...

Cikgadis : kakakaka...nk tngk sape yg berani pakai bulu mata mcm tu..haha

Try la pakai..mesti cantek! ;)

azlin mrs'Hairil said...

scary nyer tgk bulu mata yg pjg tu....btw u mmg sweeett...i likeee

**Bila Comel Jadi Comot** said...

sis u sgt2 lah comel ngn segala apa yang u pakai mmg sweet sgt2

kathy jem said...

azlin mrs'Hairil : hahaha..scary kan..hehe tq :)

kathy jem said...

Comel : u pon sama comel..cute+comel..hehehe

Mimy Hamid said...

nampak natural...beli kat mana sis??

kathy jem said...

Beli kat Sri Hartamas..lupe la nama kedai tu..hehe