Klik Yer!! Mekasih...

Thursday, September 8, 2011

Raya ke 6 di TGI Friday's

Patutnye ari Ahad tu kami rest jer kat umah coz besok tu kan dah start kerja.. Penat raya tak abis lagi ni ha.. Affan la gedik2 ajak tengok movie.. **Huny jom la kite tengok Final Destination 5 kat Curve.. Macam buhsan jer dok umah.. **Eeeee bee ni gedik arr kata nak lepak kat umah jer ari ni tak mo kuar..

Aku pon okey la, kalo ikutkan hati malah jugak nak pegi.. Bukan apa malas nak bersiap sebenarnya..hehehe Tapi demi suami ku, aku gagahkan lah jugak menyiapkan diri yang pemalas ini...

Booking tiket dulu pastu baru makan.. Tengahari tak makan lagi.. Affan nak makan burger besor!..
 
Muke hepi yang datang dari mana tah!! Aku di awang-awangan.. Nampak kapal terbang belakang tu.. Rase nak pergi holiday jer..Tibe2 kan...

Punyerla cenonot dessert die ni.. Sekali telan dah abis..

Affan punyer!

Aku punyer!

Dua2 makan burger besor.. Affan seperti biasa makan abis, aku seperti biasa tidak abis walaupon masa tu tahap kelaparan macam cipanzi.. Banyak kot macam maner nak abis tu.. Tank dah la kecik..

Ce tengok burger tu besarkan..

Bee makan tak toleh kiri kanan.. Lapar sangatlah tu...


Dah abis makan jejalan pastu terus nengok movie...


~~Tak mo jeles2 nyer tengok kami macam ni.. Susah jadik famous amos ni...hahaha Memanjang jer orang sibuk+dengki..! Suke ati la kan kiteorang nak makan tempat best ker tak best ker, murah ker, mahal ker, duit kiteorang bukan duit korang ponnnn..!! ggrrrrr~~ Sekeh nak??

piece : kathyjem

7 comments:

misscrab said...

alahai psl tempat makan pon nk menjeles ke...???

ceera said...

sapa yang dengki itu??? kepochi.

.:shura shushi:. said...

pipi u nmpk dah berisi ckit..tp u still CANTIK ook :)

Mimy Hamid said...

ada org sentap ke sis ?? aduhai...sian nya orang yng tak suka itu...

Liyanaroxx said...

eyh eyh makan tapi best pown nak jeles kah?sbb kathy adooooo duit nak mkn tempat best...dia NAN HADO kottt? =D

Chekgu Azrine said...

bagus apa ada entry makan2.. boleh kami tumpang terliur kathy.. hehehe

at least u promote tmpt makan yg sedap n blhla kami pergi kalau ada rezki..

abaikan org menyibuk tu..

eLLy said...

La ade gak yg jeles.. hurmm biar la kan.. bukan dorang yg bayarkan bill :p