Klik Yer!! Mekasih...

Wednesday, September 7, 2011

Hijau Polkadot Di Raya ke 2..

Aku berbaju hijau Polkadot.. Tahun ni musim baju raya polkadot kan.. Aku dari dulu memang suke design Polkadot.. Kat dalam almari tu punyerla bersepah baju polkadot.. Tak tau kenape minta sangat design berbulat ni.. Asal nampak jer mesti rase nak rembat.. Tapi polkadot yang cantek2 la yang design tah apa2 tah memang aku tak ambil lah kan..

Eira kite sama, raya ke 2 berbaju hijau... ngeh ngeh ngeh.. Dulukan aku antu Hijau sekarang Merah.. Tapi tahun ni aku tak beli baju raya kaler merah.. Konon ingat nak beli masa nak dekat wedding Yana nanti... **Oohh kawan baik saya tu nak kawen bulan 11 ni yer...

Sekali baru2 ni pompuan tu bagtau, masa die nikah nanti kiteorang kena pakai PINK... PINK????? Alaaa manjer nape Pink kenapa tak Merah.. Menci tau..! Dah la aku tak suke kaler Pink..muahahaha...Takper demi My BFF ku itu tetap akan ku pakai..

Kalo tau beli baju raya kaler merah ari tu.. Raya tak lengkap kalo takde baju kaler merah.. hahaha Gedik tol..! 

piece : kathyjem

8 comments:

Mimy Hamid said...

comel nya polkadot hijau...jarang jumpa tau

kathy jem said...

tq kak mimy.. ;))

**Bila Comel Jadi Comot** said...

heheh i polkadot biru dan pink sis hehehe

ceera said...

rasa teraniaya je kan kena pakai baju fink.. sabor ajer la.

♥z@z@♥ said...

akak pkai ape pun cantek lah...

kathy jem said...

Comel : samakan..kaler jer lain..hehe

kathy jem said...

Ceera : tgh sabor la ni..huahuahua

kathy jem said...

z@z@♥ : tq dear.. =D