Klik Yer!! Mekasih...

Wednesday, September 14, 2011

Lunch di Restoran Nirwana Maju Bangsar..

First time aku makan nasi kat kedai mamak beralaskan daun pisang.. Pinggannye nonhado yang ado nasi dan lauk pauk..

Ofismate aku selalu la makan kat sini aku jer first time makan kat sini.. Teruja jap!


Ko meriah tak lauk die walaupon hanya sayur saje yang ada... Kuah kari dan peria goreng die terbaek wooo!!! Kenyang sampai malam ni..

Paling best pelayan die... Kite kata nak peria goreng lebih die letak 3 4 sudu, kite kata nak kuah kari melimpah-limpah, die taruk sampai banjir nasi tu.. Ok la best la macam tu.. Setengah mamak kan kedekut, kalo kite mintak lebih cenonet jer die taruk..

Aku minum air mango lassi.. Aku rase ok jer mango lassi ni tapi ofismate aku cakap ada rase kapur barus.. Macam mane ek rase kapur barus.. Tibe2 lupe ingatan jap..!

 Kami semua vegetarian.. Ayam, sotong, ikan, udang semua non hado..

  Kak Shikin dan Kak Min..

Okey dah kenyang pulang dengan gembira.. Paling best kami ber 7 berhimpit2 dalam kereta Kak Min..hahaha Nasib takde yang muntah... Naik kereta Kak Min ni macam naik roller coaster tau..hakhakhak

piece : kathyjem

6 comments:

nick dot anis said...

lapa pulak tgk makanan ni..da le ujan ni:-(

kathy jem said...

laaaa xmkn lagi ker?? ngi la makan.. :)

Mimy Hamid said...

sis bg direction nak ke nirwana maju bangsar dari menara tm

Muammar Gaddafi said...

sdpnyer nmpk

kathy jem said...

Mimy : die opposite bangsar village 2..dekat ngn AM Bank..

kathy jem said...

Muammar : sedap giler!! hehe