Klik Yer!! Mekasih...

Tuesday, October 25, 2011

Nasi Lemak Makcik Pendek

Selamat Pagi semua.. Hari ni aku breakfast Nasi Lemak Makcik Pendek ...

Kiri kanan depan belakang atas bawah semua orang dok cakap pasal nasi lemak.. Asal bukak fb jer orang dok cite die breakfast nasi lemak.. Asal bukak blog jer orang dok tayang die masak nasi lemak.. Terus haku pon mengidam...

Lama ni mengidam.. Last2 dapat gak hajat aku nak makan nasi lemak sedap... =D


Masa on the way nak ke ofis lagi dah terbayang2 nasi lemak makcik pendek ni.. Terus laju2 turun lif pegi kat kedai Makcik pendek..

Kenapa aku cakap kedai makcik pendek sebab makcik yang jual tu memang pendek dan kecik jer orang yer.. Geng2 yang tolong die kat gerai tu pon pendek2 comel2 jer...

Ari2 dapat makan nasi lemak makcik pendek ni pon takper.. Murah jer rm1.30 sen... Karipap die pon sedap dan comel, 3 ketul rm1.20..

piece : kathyjem

5 comments:

fyna said...

sini ada lagi nasik lemak 50 sen hehe

eLLy said...

wah mcm2 gelaran untuk si penjual nasik lemak ek.

akak suka beli nasi lemak kat
"makcik kereta biru" :D

kathy jem said...

Fyna : eh ada lg orng jual nasi lemak 50 sen..??hebat

kathy jem said...

Elly : hahaha..nasi lemak kereta biru..mesti sedap kannn..

Chekgu Azrine said...

semua org suka makan nasi lemak kan..walaupun lepas makan buat kita ngantuk dan naik lemak.. hahaha