Klik Yer!! Mekasih...

Sunday, October 16, 2011

My Bedroom Before Marriage

Baru ingat ari ni nak ajak Affan dating mengedik kat luar.. Sekali die demam pulak.. huhuhuhu =(

Tu la bee huny dah suruh pakai payung bee takmo kan dah demam.. So dok umah jer la aku ari ni sambil melayan youtube..

Di sebabkan keboringan aku pon belek2 la gambar2 lama kat dalam Lappy ni.. Sajer nak mengimbau zaman nostalgia dulu2.. =P

Sekali ternampak picture bilik ketika zaman remaja.. hehe Remaja la sangat kan..=P



Masa ni rase bilik ko la paling cun.. haha Kalo tengok balik adusss sangat kebudakkan okey..ekekeke Bunga munga penuh dalam bilik.. Langsir pon nak bunga... Konon bile masuk dalam bilik feeling kat Garden.. muahahaha Dush! Dush!

Aku rase aku memang suke bilik bermotifkan corak bunga la.. Baru aku perasan kamar aku sekarang ni pon wallpaper munga-munga.. Minah Bunga betol! =D

piece : kathyjem

3 comments:

eLLy said...

hahaha dlm hati ade taman ko noks :D

kathy jem said...

haruslah nok dalam taman ada bunga..ekekeke :P

Shu Shinju said...

comel jer bilik kathy dulu.... suka...orange..:)