Klik Yer!! Mekasih...

Friday, January 3, 2014

Di Restoran Chawan bersama Bos Lama

Aku pagi tu dokla fikir2 ngan Kak Yana nak lunch kat mane nak makan apa la ni nak makan tempat mahal2 duit dah kering..sob sob.. Tu la die bile hari jumaat dok dah terpikir nak lunch padahal baru kol 9 pagi..hahaha Dasar perut.. Nak makan best2 duit dah kering.. Hoii baru awal bulan duit dah kering ate barang semua dah naik.. =P

Kak Yana nak lunch mane ni.. Ni akak tengah berwassapp ngan Kak Roza bos lama Kat.. Oooyker hahaha Apa kabar die...Jom la kite jumpe Kak Roza boley gosip2..hehehe..Apalagi terus temujanji dibuat sebab ofis Kak Roza pun dekat dah dengan pejabat kitaorang, jom ler kita lunch kat Restoran Chawan Bangsar Kak Roza berlanjer korang..Wahh laju berdesup dengar Kak Roza nak belanja...hehehe

Kak Roza sampai dulu kat Restoran Chawan Bangsar..Dah siap order ko lapar yer akak..hehe

Lamanye tak jumpe bos lama kami ni..Rindu sgt2... Masa mula2 sampai dok dah terbayang Kak Roza free hair lupe die dah pakai tudung patut la cari2 tak jmpe..haha

Kak Roza dengan makanan pilihannya Nasi Beriani Ayam Berempah...

Tekak teringin nak air masam ambik Apple jus..

Nak dietkan hadapla ni hari2..hahaha pastu petang mengelupor lapar..ekeke

 Kak Yana oder soto..

Makan sambil bergosip mulut sampai muncung itik yer kak..hahaha..


 Bersama Kak Yana.. Aku tudung dah macam apa jer sebab tu tak suke pakai tudung bawal aku rase muka aku macam pelik senget sana senget sini.. Serius i memang tak pandai pakai tudung bawal ni kat rumah pon ada brape helai je..

Dah lama tak lepak bertiga dulu masa Kak Roza kat CCPA kami bertiga selalu lepak makan2 pastu shopping sebab Kak Roza ni kaki shopping kalo bawak die memang abis duit aku..hahaha Lagi2 pegi Midvalley ngan die ada jer barang nak bawak balik ofis..hehe Tak kasut baju tak baju barang makeup..

Hamboii Kak Yana ngan Kak Roza kemain berceritanya..hahaha Apa gosipnye tuuuuuuuu......

Dua2 sudah berhijab.. Alhamdulillah.. Eh mane kaki aku...hahaha

Kak Roza, Kak Yana dan Adik Kathy..ececece...

Dah toksah berangan jom balik ofis..hahahaha Tapi tak balik ofis lagiii teman Kak Roza shopping kejap... haaa kan aku dah cakap Kak Roza kalo tak bawak sehelai baju baru bukan Kak Roza la nama tu..Kan Kak Roza..hahaha..

piece : kathyjem

6 comments:

✗ fifiyfitrianiee ✗ said...

wahh bestnya kakak2 ni .. hihi

nuratika aziz said...

alhamdulillah :)

zarifahmr said...

malam minggu hari tu nampak akak & family dengan manje akak dekat murni discovery. nak tegur segann. geram tengok raisah comel sangat rasa nak cubit2 tapi dia tengah makan hihi

kathy jem said...

zarifahmr : yeker..alaaa sayangnye nape tak tegur..lain kali jmpe tegur tau..hehehe.. ;)

Aina Ruslan said...

Gincu: Hi Kathy! Cantik dress you. Beli dekat mana? :)

kathy jem said...

Aina Ruslan : beli kat the pop look dear.. :)