Klik Yer!! Mekasih...

Tuesday, January 21, 2014

Karok dengan Geng Ahli Kelab BPS..

Lamanye tak karaok lame ker..hahaha Ada la kat 2 bulan tak pegang mic..Alaa 2 bulan je pon.. =P

Hari tu memang plan nak karaoke ngan budak ofis, Nirul nak belanja sekali hari yang kiteorang plan tu si Nirul pulak demam last2 die bagi duit jer kat kiteorang ngi suruh karok sebab dah banyak kali plan asyik tak jadi jer..

Haiyoo sebersalah pulak akak dah la tuannye takde tibe2 bagi duit suruh karok pulak.. Malu di situ tapi mahu..hehehe Nirul memang rajin belanja kiteorang karaoke, rase2 dah lama tak karok mesti die akan tanya kiteorang ajak karaoke..

Kalo ikutkan takmo la macam tukan tak best pulak tapi Nirul kata takper memang die nak belanja kami dari hari tu lagi.. Last2 die bagi jer duit kat kami bertiga.. Apa lagi balik 5.30 tu terus ke Curve Red Box..

Wajah-wajah tak sabar nak mengalungkan suara merdu itu..huahuahua.. Hanis jer la yang merdu aku ngan Nasreq suara ke laut..kekeke

Orang dah biaser menyanyikan sampai jer terus zass mic di mulut.. =P

First lagu dari Hanis.. 

Mamat ni makan makan..hahahaha Karok nanti2 dulu bagi isi perut dulu ye bang..

Cannot tahan maa tengok Nasreq bawak makanan terus laju2 aku ngan Hanis pegi ambik..

 My feveret.. yummm..

 
 Dah lama tak makan buffet kat Red Box lauk die mengancam jiwa ku.. Abis diet.. Konon~~

 Hanis dan Nasreq..

 Nyanyi nanti dulu makan yang penting..hehe

Ni kalo ada Nirul, Aishah, Meon, Munky lagi best mesti meriah... Hoi korang nanti Nirul ajak karok korang join tau..

 Pelbagai dessert yang pasti berwarna kuning itu sedap..

Sushi my feveret jugak..

Bayar mahal makan sampai kenyang.. Dah kenyang pon makan lagi.. hahaha Nampak Hanis makan sambil menyanyi mampu uolssss... Hanis ni nampak lembut sekali die buke mulut Aaaaaaaaa Mariah Carey terus suara die nok.. Tak caya korang tengok instagram aku..

Ok la letak sekeping jer la gambar karok kami segan mak.. hehe

 Dessert lagi dan lagi.. Hoii cheese pudding tu buat aku gemuk 4 cup aku telan.. =_=

 Last sekali caramel latte..

Minum sebelum pulang..

3 jam karaoke best enjoy giler ringan kepala otak ni..hahaha

Terima kaseh abang Nirul coz sudi belanja kami walaupon abang Nirul tiada bersama kami..gitew..

piece : kathyjem

7 comments:

rabiahtul razak said...

sis,,lau buffet lunch charge bape hinggit per head eh?

Chekgu Azrine said...

Bestnya ada org banje karoke ek..

kathy jem said...

rabiahtul razak : alaa tak pasti pulak ada buffet lunch rasenye takde kot..

kathy jem said...

Chekgu Azrine : kan mesti la best takyah keluar duit..hehehe

pinky said...

bestnya dapat member sanggup belanja macam ni... dlm dunia ni ssh nk dapat tau... hahahaha...


anyway... khathy... muka u sgt cantik... nmpk flawless jer manjang... blh tnya tak pakai compact powder apa??? kalau rajin buatlah entry psl compact powder ya... entry pasal kening dulu memang sgt mmbantu... tq..;)

FADLINA MOKHTAR said...

kurus jer u kathy.jeles.huhu
jemput singgah blog :)
http://cinta-caramel-latte.blogspot.com/

~♥dieyba_baby♥~ said...

macam best je akak..