Klik Yer!! Mekasih...

Tuesday, June 1, 2010

Singgah La Vida Butik Spa

Balik dari swim terus ngi Lavida Butik Spa..

Nak mencantekkan kuku..

Ha nampak yang tengah tutup mulut tu.. Tu la owner die Mak Aji.. Member aku gaks..

Saje singah kedai die ni.. Sejak die buka spa ni aku asyik tak sempat jer nak melawat spa die ni.. Ni alang2 ada kat Shah Alam terus jer singgah spa die.. Bile masa lagi kan nak rase air tangan member buat manicure ni.. Best manjer ko buat next week boley datang lagik spa ko ni.. :)

Murah pon murah.. Kalo tak caya tengok la harga pakej yang menarik kt lavidabutikspa ni..

Manicure Rm15.00

Pedicure Rm 20.00

Spa Pedicure Rm 30.00

Foot Massage Rm 25.00

Relaxing Facial Rm15.00

Facial+Massage Rm 30.00

Resdung Rm 15.00

Body Scrub Rm 30.00

Body Massage Rm39.00

Mandi Susu /Bunga Rm29.00

Murahkan..!

Selain tu kat Spa die ni ade jual aksesori wanita macam beg, kasut, baju macam2 lagi la.. So kalo korang nak tengok blog die boley nengok kat sini lavidabutikspa..

Pelbagai design beg yang menarik murah pon murah..

Fesyen terkini dan aksesori..

Tempat refleksologi.. Untuk anda sementara menanti giliran..

Tenang jer suasana dengan alunan muzik yang mendamaikan..

Mari2 massage kaki..

Bathtub yang sangat selesa..

So kalo ko teringin nak rasai kehebatan Spa di La Vida Butik Spa ni boleh la pegi dan cuba.. Ni alamat die La Vida Butik Spa Lot 4, Parking Bertingkat Uitm Shah Alam.. Contact number 012 3445947/012 6348818 untuk booking..

Tak nyesal korang mencuba sebab harga butik spa ni sangat murah.. So jangan malu jangan segan pegi try.. =)

piece : kathyjem

4 comments:

Bai said...

wah murahhhh leh try ni...ok dlm list! :D

kathy jem said...

Bai try tau..jgn tak try..hehe

aidanisme said...

wahh dekat je... jalan kaki pun sampai.. tension2 keja leh g ni...

kathy jem said...

pegi jgn tak pegi..hehe