Klik Yer!! Mekasih...

Tuesday, June 29, 2010

Mau Sudah Pulang Bah

3 hari dok sabah terasa sekejap jer.. Yerla 3 ari dok sana memang la rase sekejap.. Lain la kalo sebulan dok sana.. Apa daaa...!

Dalam bilik siap2 mau pulang..

Sebelum pulang kte shopping barang2 kering dan barang basah di pasar KK.. Dekat jer ngan hotel kteorang dok ni.. Sebelah jer..

Beli pearl adalah satu kewajipan di Sabah.. Abis aku borong pearl kat situ kalo boley ngan kedai2 tu gak aku nak bawak balik KL.. haha Rambang mata siut.. Paling best ko kena cakap loghat bahasa sabah skit2 kalo tak mau die letak harga tinggi2 sebab ko orang semenanjung..

Yang paling kelakar aysik nak cakap loghat sabah mesti nk terkeluar bahasa indon.. haha

Gedik depan laut.. Ngggeehh!

Tumpang posing dalam bilik bos.. Bilik bos view laut.. Aku nyer bilik view bangunan.. Masa ni dah penat abis shoppong tunggu masa mau pulang..

Lama benor nak tunggu check out nyer.. Semua berkumpul dalam bilik bos..

Huhu Sedih bah.. mau pulang KL sudah.. 3 ari dok sana asyik cakap nak pegi pasar jer sampai KL pagi2 kat ofis pun aku boley cakap nak pegi pasar.. Kat sana ade pasar pagi ngan pasar malam..

Ape2 pon sabah memang best..!!!

piece : kathyjem

3 comments:

Oneissya Japan said...

lawanye bj.. beli kat mane??

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

xpenah akak sampai sabah...nak pegi jugak la one day..akak ipar orang sabah pun xpenah sampai sabah..hehhehe sian kan..

kathy jem said...

try la kak ngi sabah..ngi second honeymoon ker..hihi..