Klik Yer!! Mekasih...

Monday, June 28, 2010

Sampai2 Terus Snorkeling Kat Pulau Manukan

Tiga ari aku berada di Sabah.. Nak ngi cuti sendiri takde peluangkan.. Cuti free pon jadi la.. hoho janji dapat holiday.. =)

3 ari 2 malam aku dok sana.. Biaser la kalo holiday free dengan di selitkan kerja mestila ade kureng syok sikitkan.. Ape2 pon aku enjoy holiday free ni.. ekekeke..

Mase ni baru sampai nk check in..

Kami dok di Hotel Le Meridien Kota Kinabalu..

Bilik die tersangat best.. Tv LCD lagi tu u! Tapi sayang tak dapat tengok bola.. Program bola tak ade kat Hotel ni.. Bile malam mengulupur bos2 aku cari tv kat luar nak tengok bola.. Nasib baik i tak fanatik bola.. Kalo tak mau mengulupur gak.. ;p

Muke hepi
Kak Zai..
Bersiap nak ngi jalan2 kat Kota Kinabalu ni..

Kat sini pon jadi nak posing..

Nak ngi snokerling..

Pulau Manukan.. Pose skema.. I malu u!!

Laut die sangat cantek..

3 buah pulau kami terjah.. Ni salah satu tempat kami snorkeling.

Dah petang tak berape best nak snorkeling air dah surut.. Kalo pagi2 snorkeling lagi best.

Huhu konon2 nak tunjuk la tempat snorkeling tu dalam.. Sekali kantoi ade orang belakang tu.. kahkahkah.. Yerla snorkeling dah petangkan memang la air dah surut time ni lak kaki aku kena landak laut.. Sakit ok!! menucuk-nucuk bisa die.. Balik tu aku korek2 bagi kuar sengatan die.. Dah berlubang anak jari kaki..

Nak balik ke hotel jam sudah pukul 6..

Tapi bukan tempat ni nyerr.. Ni posing jer...

Gile cantek tempat ni.. Suatu ari pasti aku akan duduk sini.. Wah perasantan...! -_-

Dapat snorkeling ala2 pon jadi la..

weehuu hepi hilang segala stress kat tempat keje.. Besok baru start bekerja.. huh!


piece : kathyjem

2 comments:

'Affan khalifa said...

huny pakai t-shirt B ngi snorkeling.....:(

kathy jem said...

baju tu kan b bg kat huny.. ;p