Klik Yer!! Mekasih...

Monday, June 7, 2010

Kenduri Cukur Jambul Anak Yatt

Sweet nyer kenduri cukur jambul anak Yatt ni.. Ni pon aku saje2 ikut Yana ngi shoot majlis kenduri Tahlil kat rumah Yatt.. Nak belajar teknik penggunaan kamera.. Biaser la i kan budak baru nak belajar.. hehe

Kenduri berlangsung di kediaman rumah mak Yatt di Jalan Ampang pada pukul 8.30 malam..

Chumel giler anak Yatt ni..

Buaian dia sangat la cantek.. Aku tengok dekorasi die macam majlis pernikahan pon ade.. Yatt kata dekorasi yang buat majlis tahlil ni owner yang sama masa majlis pernikahan die.. Dari majlis penikahan Yatt sampai la kenduri anak die owner yang sama.. Nak jer aku tanya kat Si Yatt ni sape owner yang buat dekorasi majlis Tahlil ni kan.. Tapi mak segan nok..!!

Mase ambik gambar ni anak Yat dah merengek sebab tak selesa ngan baju die.. Maybe panas kot.. alololololo.. Sweet jer Baby Nia ni..

Yatt bersama husband die.. Sungguh busy husband die malam tu.. Yatt siap cakap kat husband die.. "B....b busy ker... Takde orang ker nak tolong b.." alolololo.. Yatt ni klakar gak orang nyer mulut jenis tak boley diam.. Ade jer benda nak dicakapkan..

piece : kathyjem

7 comments:

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

anak dia memang sangat cute kan...geram tengok...mintak2 kenan la skit kecomelan anak dia nanti..hehehhehe.. :P

Mimy Hamid said...

kathy tak silap akak...masa dia nikah wedding yatt ni amik wedding planner lynda rahim kat ampang tu...mmg la cantekk..ada kelas...apa lg kathy kawen amik lynda rahim

kathy jem said...

Kak Purple : cute kan ank die..harap2 muka ank akak mcm anak Yatt nnti..comel jer..hehe amin..

Mimy : yeker kak..tp yatt kata masa nikah tu owner yg lain buat bkn lynda rahim..DnD BEAUTY HOUSE yg buatkan..

Mulan said...

Yatt is so beautiful kan ?

kathy jem said...

memang..die sngt cantek.. =D

Y u Z z 9071 said...

cantiknya.....kathy x bergambar ke dgn yatt?..

tunjukla hehe

kathy jem said...

tak sempat nak ambik gmbr ngn die..huhu