Klik Yer!! Mekasih...

Monday, June 28, 2010

Dinner Sampai Muntah

Dinner time..

Nampak tu ade logo Carlsberg kat kedai makan tu.. Tapi jgn risau makanan kat Restoran KK ni semua nyer halal no pok tapi kena pandai pilih..

Minum air kepala.. eh air kepala lak.. Kelapa..!! hahaha

Giler mak bapak besar kerang die.. Tapi tak sedap liat sebab besar sangat..Kerang yang sedap yang kecik2 tu.. Lagi2 kerang rebus perrhhh meleleh gua cakap..

Melantak sampai muntah.. Dua malam berturut2 makan seafood.. Gilo!! Bos aku kalo dapat makan seafood memang tak hingat.. Kalo dok seminggu kat situ seminggu gak la kot makan seafood.. Mau muntah hijau..

Sampai KL tengok seafood takde perasaan..

Antara banyak2 seafood ini la makanan yang paling susah aku nak makan.. Asal nak makan jer kena cucuk2 tarik die kasik kuar tak macam makan siput sedut sruuuutt srruuutt dah keluar isi die..

Ruper macam tak sedap tapi beli makan not bad gak..

Ketam besar giler makan puas.. Dah abis dinner jalan2 shopping untuk souvenir ofismate.. =D

piece : kathyjem

2 comments:

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

abang akak cakap seafood kat sabah memang murah.....siput tue nampak pelik la kan..nampak cam siput yang xbleh makan tapi bleh makan nyek..hehehe

kathy jem said...

mmng kak seafood kat sabah mmng murah sangat2..kalo nk shopping barang basah mmng murah..

tu la mula2 sy tngk siput mcm tak lalu nak makan..bile cube sekali nak lagik..hehe