Klik Yer!! Mekasih...

Monday, March 14, 2011

2 Bulan Lebih Berkahwin Ni Kali Pertama Affan Demam

Cian suami aku ari ni demam.. Satu ari die tak keje.. Aku rase 2 bulan lebih kami sebagai suami isteri ini kali pertam Affan sakit demam.. Semalam masa kat Matta Fair lagik badan die rase tak berapa sihat.. Ni smue aku nyer pasal laaa smalam gedik2 ajak die ngi Matta Fair ngan orang ramai tak hingat... Kan dah demam ari ni..... Cube dok umah senyap jer semalam mesti bee tak sakit kan.. huhuhu Ampunkan huny nyer bee buat bee demam ari ni.. Ni smue Matta Fair punyer pasal lah ni.. Salahkan Matta Fair lah pulak... +_+

Pagi tadik sebelum ngi kerja aku buat breakfast untuk Affan.. Siap pesan kat die **Bee sebelum ngi klinik makan nasi goreng huny masak tu pastu jangan lupe makan ubat..

Sampai umah tersenyum en.suami aku bawk McD.. Orang sakit teringin nak makan McD harus kena beli kalo sihat ngi beli sendiri...! =P hehe

Muke orang sakit yang gedik nak bermanja-manja bersama isteri yang penat pulang dari kerja...

Siap suruh kite urut lagik... **Huny bee sakit belakang lenguh2.. Huny urut bee guna alat ni... Alat urut ni hadiah perkahwinan kami dari bibik Affan.. Ko jangan main2 bibik Affan pon ada alat urut secanggih ni.. Cayala bibik.. hehehe

Malam ni en.suami tido awal nak rehatkan diri untuk hari besok.. Besok die kena kerja.. Patutnyer bee mintak mc 2 ari baru sihat sepenuhnye... Ni sakit tak elok lagi dah kena ngi kerja.. =(

piece : kathyjem

8 comments:

me suya said...

semoga cepat sembuh utk hubby u sis^^

Shu Shinju said...

alahai...sian hubby u.. get well soon k..:)

Ayu Firzara said...

Ala siannye demam pulak...takpe suruh je rehat cukup2...sekarang memang musim orang demam kot...

Y u Z z 9071 said...

deman ada makna kot!
hehe

JIVEBUMZ said...

alahai kesiannya.. org laki kalo sakit or demam memang kesian sangat.. n manja gilerrr

bonda dadif aka akish said...

alolo..manje somi muh ini!!

ahahah...kathy...agknye dh ade isi kot...bab tu apan yg kene aura2 dia..

=)

S@R@H said...

alah..cian die..hehehe...
nak ajak jalan2 kat blog sarah ni..
http://mrsafaizal.blogspot.com/2011/02/avail.html
thanks..

♥WEIYDAWEINGWAFFA♥ said...

ololo...ciannya demam..manja lagikk!! xperlah kak..nak manja dgn sape lagikk kalo xmanja dgn wife dia yang cantik niii!! kan!!

hi fwenz!! keep it up blogging ya!! Kalo free meh ler singgah my blog..--> mummylovers blog