Klik Yer!! Mekasih...

Monday, March 7, 2011

Shoe Story

Uuuolsss...! I sangat teruja ini......



























Teruja dengan kasut...

Gambar di atas tidak ada kena mengena dengan cite di bawah ni yer.. Gambar sekadar penyeri.. Harap maklum.. +_+

Sejak kebelakangan ni suke benor aku nengok orang pakai flat shoes macam kat bawah ni nampak cute miut jer sape yang pakai..

Flat Shoes...

Sangat suka giler flat shoes ini.. Nak beli jugak tak kira nak beli jugakk......!
*hentak2 kaki kat lantai...

Design terkini yang disukai oleh anak muda zaman sekarang.. Termasuk dengan haku yang perasan muda remaja.. ekekeke =P

piece : kathyjem

7 comments:

fyna said...

a'ah trend sekarang kan..i pon suka! tapi bila nak beli pon xtau..haha

kathy jem said...

tu la i pon sama tk beli lg ni..tak tau nk pegi beli bile..huhu

Y u Z z 9071 said...

so trendy...;)

Atiqah Adnan said...

oxford shoe! comel kan.. suke juga..
nak beli online boleh disini..
http://oxfordhea.com/ pasti suke!

kathy jem said...

Yuzz : kannnnnn.. =D

kathy jem said...

Atiqah : comel sngt2... Owh nnti nk terjah blog yg u link tu..thanks dear.. =)

♥WEIYDAWEINGWAFFA♥ said...

hehee..comelkan..saya de satu...clarkss..!! tp kalo akak pakai cam model larr..


opss..muda remaja ker?? larriiiiiiii



Kalo free meh ler singgah my blog..--> mummylovers blog