Klik Yer!! Mekasih...

Tuesday, March 29, 2011

Kami Sudah Ada Sijil Nikah

Saya sudah insaf nyer semua.. hehe takdelah ni gambar aku masa pegi ambil sijil nikah.. Semalam aku terpaksa ambik cuti nun haa nak pegi Kuala Kubu ambik Sijil Nikah punyer hal.. Kawen bulan 1 ari tu baru skang hegeh2 nak pegi ambik sijil nikah.. Actually bulan Februari ari tu dah siap.. Well orang baru kawen memang macam ginikan.. ekeke...

Mau bertolak ke Kuala Kubu.. Jauh tu perjalanan... Woow! jauh sungguh tu.. =P Driver yang akan membawa kami ke Kuala Kubu.. Banyak destinasi kami nak ke pegi.. Senang cakap satu ari settelkan hal surat2 nikah.. =)

Ni Mak mertua tengok pasti sejuk mata memandang.. hehe Pasti satu ari anak mu ke arah jalan yang baik.. amin..

Budjet chumel la konon nak buat mata bulat macam Heliza Af.. Tapi sangat huduh.. =P

Sebelum ke Kuala Kubu harus breakfast McD free.. Ingat ari berkerja tak ramai orang sekali beratur gak nak makan McD ni.. huh! Biaser la orang Malaysia ni benda free laju jer.. =D Termasuk la aku...!

Pinjam Sunglasses Affan coz naik kete die.. Sunglasses aku dalam kete aku la... Sikit2 jatuh sunglasses ni ata dah ikuat saiz muke die jadi longgar la kat muka aku ni... Sangat tak selesa.. Wahai RayBan segak bergaya disebabkan panas oden pakai jer la..

Perut dah kenyang baru boley berjalan dengan hati girang sambil melalalalaa dalam kereta... Pastu kami ke Shah Alam buat Kad Nikah pulak.. Ni next entry nyer...

piece : kathyjem

8 comments:

Gina said...

Orang yang baru kahwin dah ada sijil Nikah...saya nie tak buat pun walaupun dah 6 tahun kahwin. Masa saya kahwin tu, kad kena buat sendiri, so malas punya pasal, lantak pi la..masa tu kalau nak bercuti, bawak kad kahwin aje..hahahah

kathy jem said...

hehe..Pn Gina smpi skng tak buat lagi..tp mmng leceh pon nak ke sana ke situ tu yg malas kan...

oneyani said...

kami yang kawen bulan nov tahun lepas pon xambik lagi..hihi

kathy jem said...

tu lagik lama tu..hehe ni mesti kes malas nak pi ambikkan..hehe =D

eLLy said...

wah sana sini cerita makan free ..
huh Jeles .....

Wawa_Nadwa said...

wat la muke camne pon ttp comey!
=)

Y u Z z 9071 said...

comey ye dia..

♥WEIYDAWEINGWAFFA♥ said...

so santekkk!!!!
in violett!!

salam singgah dr mummy weiyda!!
nice entry!!
keep it up blogging ya!!

new entry:
http://mummylovepink-lovely.blogspot.com/2011/03/cinta-ayat-ayat-cinta.html