Klik Yer!! Mekasih...

Sunday, March 27, 2011

++Sepetang Bersama Wondermilk++

Bangun dari tido terus teringat cupcake wondermilk.. **Bee tadi huny mimpi cupcake wondermilk la.. Dah lama tak makan.. Huny nak.............*sambil bermanja2 dengan Affan*

Sebab sebelum tu aku ada cakap ngan ofismate pasal cupcake wondermilk ni ngan dieorang... Tak sangka sampai terbawak-bawak dalam mimpi.. hehe Nampak sangat dah lama tak makan... Last makan cupcake wondermilk ni pon last year.. Dulu masa tahun 2009, dua minggu sekali kiteorang mesti makan cupcake ni.. Masing2 gian dengan cupcake masa tu.. Time tu wondermilk kan tengah femes dan jarang orang buat cupcake.. Cube skng ni bersepah2 cupcake dalam blog.. =)

Apa lagik tekak teringin nak makan terus bersiap lerr.. Nasib Wondermilk dekat ngan umah... Jalan kaki pon boley... Eh jalan kaki tak boley nak bus atau teksi boley lerr.. Tambang pasti murah sebab dekat ajor.. ^_^

Caffe Latte.. Layan wooo petang2 dapat minum Latte.. Tapi aku bukan peminat coffee... Minum sikit boley la.. Minum banyak2 mau aku tumbang kang...

Makan macam ni pon dah kenyang... Kenyang kejap jer pastu mengelupur nak cari makanan yang pedas lak..

Affan layan tu makan cupcake dengan angin sepoi-sepoi bahasa...hahaha Sepoi la sangat.. Kat dalam ramai orang so dok luar ajerlah..

Pastu kami ke Tropicana Mall tengok movie... Bahagia nyer hidup.. =D

piece : kathyjem

6 comments:

Ayu Firzara said...

bahagianyeeeeee...dapat makan cupcakes Wondermilk! Sedapnye, lama tak makan...

Huwaaaaa teringin! Nanti dah habis pantang nak makan lah! Dah siap2 tulis dalam wishlist nih. Heeeee.
Bestnye u stay kat area sana...hari2 boleh makan cupcakes! yummmmmm~

kathy jem said...

xper ayu nnti pas abis pantang leh mkn cupcake bnyk2..hehe ayu jgn sedih2 ek..semoga cepat sembuh.. =)

eLLy said...

Wondermilk kat mana dik?
teringin gak nak mencuba ;p

kathy jem said...

die dekat ngn uptown damansara..akak boley tngk website die http://www.ilovewondermilk.com/Wondermilk/Hello..html

CutieIntan said...

holaa to katy..waaaa...so yummylicious....i will go there...

♥WEIYDAWEINGWAFFA♥ said...

baca entry ni..
rasa lapaaarrrr!!
beshnyaa!!

salam singgah dr mummy weiyda!!
nice entry!!
keep it up blogging ya!!

new entry:
http://mummylovepink-lovely.blogspot.com/2011/03/cinta-ayat-ayat-cinta.html