Klik Yer!! Mekasih...

Wednesday, March 16, 2011

STRESSSSSSSS.....!

Hari ni kerja sangat sangat sangat sangat banyak rase nak matii...! Dateline ari jumaat.. Mampos nak siapkan 80 design poster!!! Tu la sape suruh buat event banyak2 kan dah menyusahkan... eeeee!

MUKE STRESSSSSS....!

Nak hilangkan stress ambik picture sendiri dan upload dalam blog.. Tengok muke sendiri yang tengah stress dalam blog compom boley kurangkan stresss...huahuahuahua...
Saya mahu balikkkkkk.............! nehi nehi ari ni tak boley balik awal... Kerja banyak nak kena settel ni.. menci menci menci!!!!!
piece : kathyjem

12 comments:

ChiLaBaey's Spot said...

Banyak tu Katty design yang kena buat... Moga siap seadanye yer... :)

kathy jem said...

chaiyok!! harap2 boley siapkan ari ni.. haha mati!

Cik Ina minat Do do Cheng said...

kathy,

makcik konpiuslah, tadi baca blog red mummy , cerita pasal bunglow hantu sama cam entry kathy. tapi dia dapat dari email.mungkin dia tak tahu kathy org yang dalam cerita tu.

eLLy said...

esok dah jumaat... Good luck beb!!

aDieyZa said...

xmo stress2 yer..

kathy jem said...

Cik Ina : sy pon dpt email cite hantu shah alam ni dr member sy gak.. huhu tp tak taulah cite ni betol ker tak...

kathy jem said...

Elly : sy dh siap kak elly..weee.. tp tangan tersangt sakit dan lenguh..hehe

kathy jem said...

aDieyZa : dh tak stress dh..dah siap.. suke... =D

Mr Naz said...

org manila dtg menyinggah... :)

♥WEIYDAWEINGWAFFA♥ said...

pekerja contoh!! suka dgn tips akak utk hilangkan stress tu sbbnya saya suka tgk pic akak..sangat lawa!!


hi fwenz!! keep it up blogging ya!! Kalo free meh ler singgah my blog..--> mummylovers blog

kathy jem said...

Mr Naz : hai orng manila..aik orng manila pon leh ckp melayu kah??hehe

kathy jem said...

Weiyda : nnti weiyda stress ikut tips akak tu ek..hehe