Klik Yer!! Mekasih...

Wednesday, March 2, 2011

Fesyen Terkini La Sangat...!

Mak penat anak-anak.. Baru sampai umah... Keje banyak tadi kat opis.. So balik lambat ari ni yer anak-anak.. Sampai2 umah terus mandi kepala dah rase berat..

Cantek tak suar keje aku pakai ari ni.. Actually ni first time tau aku pakai seluar cam gini..hehe Ok gakkannn takde la nampak sangat kaki pendek aku tu.. =P

Konon2 stylo la tu.. Fesyen terbaru uolss haruslah kena cuba.. Takkan nak pakai suar slack jer kan ngi ofis sekali sekali kena ubah fesyen.. Baru uptodate..huahuahua..

Kasut hadiah kawen dari en.suami.. Baru 3 kali pakai.. Sayang nak pakai selalu ate hadiah dari husband tercinta kan kena la pakai sebulan sekali... Bila rase perlu jer pakai takleh pakai ari2 nanti rosak..Sayang tau! huahuahua Sila menyampah okey! Alaa ape susah kalo rosak suruh la en.suami beli yang lain.. **Kalo Affan baca ni kompom pengsan 6 ari.. =P

K la ngantuk mau tido.. Nite nite uolsss.. mmuah mmuah dari saya & en.suami... ^___*

piece : kathyjem

11 comments:

Ayu Firzara said...

Kathy....seluar kamu sangat cantekkkk!!!

eesyaheera said...

tapered pants eh nama seluar ni? cantik you pakai :D

ija MaYra said...

very nice!

Murni said...

Cantik2..

Deqna said...

org cantik pakai apa saje jer pun... masuk....

mamyharraz said...

memang cantik!

kasut match dgn seluar tu ^__^ suka sukaaa tgk ;)

eLLy said...

badan ramping memang la cantik..
klu akak ... ~tolong jng bayangkan~ nanti ko yg pengsan 6 hari ;p

~ alyn @k@ Norazlin Sharuddin said...

akak pandai bergaya..sumpah sluar tu mmg canteqqq mcm akak jugak..:)

A.I said...

harini aku pakai suar alibaba dtg opis! ngeeeee...

♥WEIYDAWEINGWAFFA♥ said...

hurmm..cantiknyer sleuarr!! nak2 lak dgn kaki akak yang comey jer slim2 gitu...wee!!

Kalo free meh ler singgah my blog..--> mummylovers blog

Mimy Hamid said...

mana nak cari suar ni sis...lawa