Klik Yer!! Mekasih...

Friday, April 22, 2011

Bersopan Santun Di Pagi Yang Mulia Ini Yer..

Assalamualaikum semua....! Apa kabar harap semua nyer sihat.. Di pagi mulia ini kite mulakan dengan senyum yang paling manis yer... =D Ewaah....! Sopan santun tul ni, anak siapa la ni ha.. =P

Ari ni mak berkebaya merah hokey.. Kelas gitew... Nasib muat lagik.. Tapi tang tetek tak muat sedih mak nok nasib mak bijak cover ngan brooch.. hukhukhuk.. Diet diet diet... =( Aik nak kecik tang tu pon mau diet ker?? kahkahkahkah... Ni tak leh salahkan diri sendiri kena salahkan en.suami.. hahaha teeeetttttttt...!

Tak tau fesyen rambut apakah ini...?? hentam saje.. Pagi tadi ikat2 dah jadik sanggul.. =)

piece : kathyjem

23 comments:

sha a.s said...

amboihh..kemain merah ang anggg......

nasazfrog... said...

Amboi merah lagik tu.. cantik bajunye kena ngn orangnye,,, kathy pakai apa pun cantik apa... :)

Riena said...

sangat kemas dan cantik kath...so ayuuu... :)

wanda arry said...

canteknya..merah mak ngah agi :)

kathy jem said...

sha : merah mmng kaler feveret mak tau..hehehe

kathy jem said...

nasazfrog : sy memang suke giler ngan baju berkaler merah.. kalo boley ari2 mau pakai kaler merah..hehe

kathy jem said...

Riena : tenkiu dear riena.. mmuah

kathy jem said...

Wanda : ari ni merah mak ngah la kite...hehe mmng suke kaler merah.. =D

Gina said...

OMG, cantiknya...awak nie dari zaman belajar mesti cantik aje

bonda dadif aka akish said...

wahhh shanteq!!!

psttt belom beranak dah tak muat tang tuh....dah banak kang...aiseh...


heheheheh..slahakn en.somi....daku pon begitu dulu...

=D

Mimy Hamid said...

ajar la cara wat rambut tu nak tiru...lawa lak

CutieIntan said...

meranya chik kathy ari ni...silau mata den nak memandang

kathy jem said...

Gina : taklah pn.gina..masa zaman study sy selekeh la..masa tu duit xbnyk nk shopping baju cantek2 pon xmampu..huhu

kathy jem said...

bonda dadif : hahaha..tu la salahkan suami lak padahal melantak makan tak hingat..ekeke

kathy jem said...

Mimy : Alaaa tu pon sy pakai ikat jer..pastu spray2 skit bg nmpk kemas..itu ajer.. =)

kathy jem said...

CutieIntan : silau ek..hehe =P

ceera said...

ni baju yang aku temankan ko dulu2 tu kan...

hahaha.. tetek dah besar!

kathy jem said...

Ha la ko yg teman aku beli baju tu..ingt tak masa aku try tu pon kt bahagian tetek tu mmng ngam2 jer muatkan..pas kawen ni hambek ko terus tak muat..nasib ada brooch tu, itu pon butang die asyik terbukak jer..haha =P

Noradila said...

hihi..tang tu memang susah nak adjust dah ...

Cantik..kena segala2nya

kathy jem said...

Noradila : kalo badan berisi tang tu pon die nak berisi gak..heheha =P

**Bila Comel Jadi Comot** said...

wow santek sangat2 huhuhu beruntung hubby u sis dapat mini sweet n vouge cam u

♥WEIYDAWEINGWAFFA♥ said...

phewwitt!!
dah lar akak putih melepakss..
pakai laks merah..
sangat tantekk!!
erk..
kat tu leh kasi diet2 gak erh..
hehehee..

☆┌─┐ ─┐☆
☆│▒│ /▒/
☆│▒│/▒/
☆│▒ /▒/─┬─┐... HYE!! HYE!!
☆│▒│▒|▒│▒│ ..PEACE....
┌┴─┴─┐-┘─┘
│▒┌──┘▒▒▒│
└┐▒▒▒▒▒▒
❤salam singgah dari mummyweiyda❤
❤eppy blogging ya!!❤

Pepel BoNda AmaNi said...

kekkekkekeke tang tetek tue tunggu lepas beranak nanti..lagi la..kekekekek :P