Klik Yer!! Mekasih...

Tuesday, April 5, 2011

Nak Terbang Ke Awan Biru...

Ari ni diri terasa macam Stewardess MAS.. ekeke Tak dapat terbang ke awam biru jadik ferangan memakai macam Stewardess pon ok lerr...

Terasa diri ku begitu cantek & menawan.. Waah! Puji diri sendiri nampak.. Uuweek Sila Muntah , tong sampah ada di sediakan.. Hari ni jer rase gorjes besok selekeh dah..

Black & White versi dolu-dolu la konon... 50' an

Design Batik dan aku sangat menyukainyer.. Baru semangat nak bekerja.. =)

Full image.. Senyap2 jer ambik gambar nasib takde orang perasan.. ekeke Kalo tak mau kena bahan ambik picture perasan cun depan cermin puaka..

piece : kathyjem

7 comments:

Zumie said...

cantik (:

J u l i a 。.゜✿ said...

so vintage looking lah kathy hari ni. love the dress ! =)

eLLy said...

jeles tengok org cun nie ..

Ayuraza said...

cantik la batik..leh pakai ari khamis sempena hari batik semalaysia..hehe :P

eh..btw..yg pakai pun cantikk sangat..

bonda dadif aka akish said...

mmg shanteq la kathy!!

=)

Nurul Aima Hj Kaim said...

love the dress too

Ayu Firzara said...

Kathy! Cun!!!