Klik Yer!! Mekasih...

Friday, April 15, 2011

First Time Ni Affan Makan Pengat Durian

Macam tak pocayo jer laki aku ni baru kali pertama makan pengat durian.. Aku ingat die main2, sekali siap muke serius cakap ngan aku ni.. ** Betul la huny, ni first time tau bee makan pengat durian, tak pernah makan.. Kalo huny tak percaya tanya mak bee, selalu mak bee masak bee tak pernah makan.. Aku pon yokan lah.. Yeker bee tak pernah makan pengat durian.. Ciannnn...

Muke Orang First Time Makan Pengat Durian.. Sengeh bee jangan tak sengeh... Sedapkannnnn.....


**Affan makan sampai berkeping2 roti die belasah, sedap benor katanyer...

Kalo durian yang betul tu Affan makanlah cume die tak pernah makan pengat durian ajer... huhu Takper bee nanti suruh mak huny masak lagik ek.. Nak suruh huny masak 10 tahun belum tentu pas nak masak pengat durian ni... ekekeke =P

piece : kathyjem

5 comments:

Y u Z z 9071 said...

hee, mmg sodap.

lorr. ingatkan miss huny yg masak tadi. ekekeke

**Bila Comel Jadi Comot** said...

hahah cam saya lah selama nih makan lah pengat durian tapi xpenah lak cicah ngn roti..huhu sedap ke??

kathy jem said...

Yuzz : ekeke..mesti ingat kte yg masakkannn..xlak mak yg masak..nak tunggu sy masak pengat durian ni tah bile la..hehe

kathy jem said...

Comel : sedap la comel..cuba awak try..pasti nak lagik.. =D

♥WEIYDAWEINGWAFFA♥ said...

wah..!!
ini mommy antu doyan dah sampai..
sodapnyaaa!!
akak tao x, preggy2 pun saya kebas kat sebijik doyan..
hahahaa..!!
pebret!!

☆┌─┐ ─┐☆
☆│▒│ /▒/
☆│▒│/▒/
☆│▒ /▒/─┬─┐... HYE!! HYE!!
☆│▒│▒|▒│▒│ ..PEACE....
┌┴─┴─┐-┘─┘
│▒┌──┘▒▒▒│
└┐▒▒▒▒▒▒
❤salam singgah dari mummyweiyda❤
❤eppy blogging ya!!❤