Klik Yer!! Mekasih...

Friday, April 29, 2011

Terubat Rindu

Semalam sangat hepi coz anak buah aku turun kl... Balik kerja terus jumpe mereka... Rindu giler ngan dieorang ni... Next week dieorang dah balik Sarawak.. Minggu ni la nak main ngan dieorang puas2..

Abng Pi dan Adik Darwish.. Dalam kete abis kena gomol ngan aku.. hahaha

Muke baru pulang dari ofis.. Nasib jalan tak jem.. =)

Abng Pi dah nampak besar dah.. Yang adik jer tak besar2 lagik, cekeding jer badan adik darwish ni... hehe

Mummy rindu sama adik darwish.. Masa ni on the way nak pegi dinner.. Terubat rindu aku kat dieorang ni.. Weekend ni ingat nak bawak dieorang jalan2 la, tapi kat mana ya??? =D

piece : kathyjem

2 comments:

sha a.s said...

g la sunway lagoon!

kathy jem said...

eh! ok gak tu kan..hurmmm ;)