Klik Yer!! Mekasih...

Tuesday, April 26, 2011

Birthday Party Anak Dynas Mokhtar

Ari ahad ari tu Dynas ada buat Besday Party untuk baby girl die kat Damansara... Tak sangka Dynas ajak aku.. Sebab Yana memang kawan rapat ngan Dynas so Yana ada cakap Dynas ada ajak aku sekali.. So orang dah ajakkan kena la pegi lagi pon Yana ajak temankan die sekali.. =)

**Terpaksa tinggikan badan supaya tak nampak sangat kependekkan aku.. hahah Tinggi sangat Dynas ni..

Sampai2 Dynas terus ajak makan.. ** Makan manjer.... Dynas pon cakap manjer manjer okey.. Bukan aku ngan Yana ajer.. Geng2 Dynas semua cakap manjer2...

Apa lagik aku yang Yana terus bedal ler.. En.Suami enggak ada.. Dia bagi kebenaran sementara untuk isteri die berparty..hehehe

Antara makanan yang ado... Satay die sangat sedap.. Masa aku tengah nak ambik satay Dynas pon tengah ambik sekali..

Aku : Manjer baru nak makan ker..

Dynas : A'ah baru nak makan.. Macam ni la i makan..Kejap2 lari kejap2 makan..

Biaserlah kalo tuan rumah memang macam tu makan entah ke mana, dengan nak layan tetamu lagi.. Adusss sungguh penat....

Alaaa tengok roti jala tu baru teringat tak makan..huhu.. Hari tu tak ambik pon sebab sibuk dok borak2 kan sampai lupa... Nyesal tak makan Roti Jala ngan Kuah Kari Ayam tu.. Aku ni dahlah pengemar Roti Jala.. =(

Mula2 makan kena ambik sikit2 dulu pastu baru bertambah-tambah...

Manjer ku Yana yang menjadi photographer sementara..

Julia Ziegler pon ada.. Die BFF Dynas.. Sebelah Julia Ziegler makeup artis Dynas, Sham..

Manjer...... ko kata lapar, tak makan dari tengahari last2 ni jer ko ambik... Sangat tak sesuai tau..

Perut dah kenyang harus bergambar dalam rumah Dynas sebelum acara memotong kek bermula... =D

Nyah dan aku.. Nyah adalah Kakak Yana..

Kathyjem dan Yana..

Rumah Dynas sangat cantek okey..! Jenuh nak berposing.. Rumah lawakan harus posing sana situ... Bile la nak dapat rumah tiga tingkat macam ni... huuurmmm

Selepas tu acara memotong kek oleh Khyra..

Nak tengok baby girl Khyra memotong kek.. Nantikan ek... ;)

piece : kathyjem

22 comments:

sha a.s said...

cantiknye dynas...i slalu gak jmpe dia, dia ni mmg tggi la...cun sgt!

[z@ck] said...

wohooo..next entry please =)

kathy jem said...

Sha : kan..tinggi sngt dynas ni..die mmng sngt cun.. :)

kathy jem said...

Zack : sat na....hehe

**Bila Comel Jadi Comot** said...

bestnya sis u dapat bergambar sebelah dynas..nanti bawak aii skali ek nak gak snap gambar ngn dynas

kathy jem said...

Boley comel..nnti dynas ada buat fan club..boleh join... =)

hanani0210 said...

bestnya u dapat invititation dari dynas.. cantik-cantik.. :)

Jom baca ni: Pesta Buku PWTC 2011..Puas hati, berbaloi-baloi..

Jom baca ni: Free one drop perfume..Sape nak?

kathy jem said...

Hanani : hehehe..tq..alamak pesta buku! hehe..okey thanks for you info.. =D

CeRitAChOcLuRvEr said...

Hi..i baru follow blog u.. dynas chantek.. tp u chomels la... sukee nengok muke u cm doll ^^ keep updating ur blog k....daa~

kathy jem said...

Hai..tq bc blog i..nnti i akan terjah blog u pulak..keep in touch yaa..! ;)

CeRitAChOcLuRvEr said...

haha~silela terjah.but xde pe yg menarik sgt...u pnyee sgt BeSh~~ ^^ k, nice 2 know u n yup definitely we ll keep in touch k... bye dolly yg chumels.. hik2 ^^

Ayuraza said...

amboiii yunk..macam artis dah okkay..tapi julia zigler memang tak suker mekap kan..penah jumpa tapi memang natural beauty okkay..

kathy jem said...

CeRitAChOcLuRvEr : hehe..okey Choclurve.. ^_^

kathy jem said...

Ayuraza : mmng julia zigler muke natural beauty..tp die sngt tinggi okey..sama tinggi ngn Dynas.. =)

lily lotus said...

bertuahnya u :) siap dpt special invitation lagi...

kathy jem said...

ni pon kebetulan, Yana kwn baik ngan Dynas..So dia ajak i sekali.. ;)

ceera said...

apsal yana kurus sangat!

kathy jem said...

perempuan tu kan selalu lupa makan..kalo makan tak abis pulak..macam mane badan nak membesar..hehe

♥WEIYDAWEINGWAFFA♥ said...

kak chantikkk!!
wah..beshnya pergi party besday dynas..
aritu tgk dynas live kat jom heboh ganu ni..
dia mmg cantik lol..
sangat tinggi..dan xsombongg...
erk..tetiba nampak akak sama mcm artis2 tuh..
phewwitttt!!

☆┌─┐ ─┐☆
☆│▒│ /▒/
☆│▒│/▒/
☆│▒ /▒/─┬─┐... HYE!! HYE!!
☆│▒│▒|▒│▒│ ..PEACE....
┌┴─┴─┐-┘─┘
│▒┌──┘▒▒▒│
└┐▒▒▒▒▒▒
❤salam singgah dari mummyweiyda❤
❤eppy blogging ya!!❤

Pepel BoNda AmaNi said...

cantik kan dynas.....kathy pun sangat cantik....

Y u Z z 9071 said...

cantik kan dynas.....kathy pun sangat cantik....

SETUJU ;)

lyana said...

ceera : yerr aku sgt kurus skrg !!! huhuhuh