Klik Yer!! Mekasih...

Thursday, April 21, 2011

Ko Hada???

Yeaaaah!!! Kad Nikah gua udah ada.. weeee~~

Aku : Bee asal muke bee nampak tua..ekeke

Affan : Maybe rambut bee kot...

Aku : Ecehhhh alasan rambut konon padahal memang bee dah tua dah... =P Nasib muke huny tak nampak tua... Cumei jer... haha Bee jangan jelessss... ;P

Affan : Eleh huny tu memang selalu perasan cumei...

Aku : Uuuwaaaa nak nangis ni...

Okey2 jangan nangis.. Mai letak gambar sesuci dalam kalbu ni... *Senyum kembali.. =D

Aku oder yang paling mahal sekali... Lamb Shank harga rm39.00... Owh Lamb die sangat gedebak makan tak abis... Nasib company lanjer kalo sendiri bayar nangis.. =P

Awat tibe2 entry makan ni??????????????????? Ape kene mengena Kad Nikah ngan makan tengahari ni??? Compius Omak..

Owh gambar di bawah ini adalah semasa aku lunch bersama Media Karangkraf Shah Alam tengahari tadi... Sajor nak bagitau korang apa yang aku lunch tengahari tadi...

Mushroom soup.. Harga lupe daa...~

Puding Caramel.. Oh lupa nak bagitau aku lunch di mana?? Di Restoran Pine 38.. Siapa dok Shah Alam mesti tau Restoran ni kan.. Aku first time makan, makanan die boley tahan la.. Harga biase2 ajer..

Tenkiu company ku...

piece : kathyjem

13 comments:

Mrs weck said...

hehe..saya ada kad tu. hehe,tapi melaka punya warna hijau. hehe..bagus la system skrg ni ada dua,satu surat nikah satu kad pintar ni. Senang nak bawa travel. Kalau org dulu2 payah nak susah sijil yg besar tu..hehe. :)

sha a.s said...

Sha pn ade la kad nikah tu...cume gmbor je x sama mcm akak...hihi..

Wawa_Nadwa said...

takde.
haha!

takpe takpe nnti wawa dh ado wawa tayang kt belog.
hhehehehhe!

Meen Ramsa said...

untung lar akad dpt mkn best!! dapat kad kahwn tu lar... jeles taw...:))

**Bila Comel Jadi Comot** said...

klakar dan cumil sgt2 u sis

kuKu said...

sedapnya tgk puding caramel tu..;)

kathy jem said...

Mrs weck : kan..senang..nak ngi mana2 bwk kad pintar nikah tu jer..Tak payah bwk sijil nikah yg gedebak tu..hehe

kathy jem said...

sha a.s : hahaha...owh ada gak ek...hehe caler sama tak?? =P

kathy jem said...

Wawa : xper wawa..besok2 hada la tu..kalo dh ada nnti jgn lupe cite dlm blog.. =D

kathy jem said...

Meen Ramsa : Takmo jeles2..hehe..besok2 kamu kawen dpt la kad nikah tu nnti..mesti suke.. ;)

kathy jem said...

Comel : hehe..klakar ek..tq comel...

kathy jem said...

Kuku : sedap......makan satu tak puas.. =D

♥WEIYDAWEINGWAFFA♥ said...

wee!!
saya pun hadoo..
warna biru...
tp sbb kan yg taun lama skit...
xde chip..
kalo nak update card kena tunggu 3 tahun baru siap..wut??erk....

psst: mushroom soup tu saya terliur ni haaa...adess!!