Klik Yer!! Mekasih...

Wednesday, April 27, 2011

Potong Kek Minnie Mouse From Baby Khyra

Mari kite tengok Khyra potong kek...

Nak menyelit gak kat tepi balon tu.. Sebab balon tu macam kiut ada kepala Minnie Mouse..

Konsep birthday party anak Dynas semua Minnie Mouse.. Oooohh sangat comei coz kaler black & red.. =) Anak perempuankan harus Minnie Mouse.. Kalo anak lelaki Mickey Mouse..

Kek pon Minnie Mouse.. Tak makan pon kek ni sebab kekenyangan...

Sesi meniup lilin dari Khyra... Tapi bukan Khyra yang tiup mummy die yang tiup.. hehe.. Die kecik lagi mane reti tiup lilin tu..

Celebrate besday Khyra for 1 year... Sebelah tu husband Dynas, Fizi..

After memotong kek harus bergambar... Dynas dan Khyra cute jer pakai riben Minnie Mouse...

Hepi Biithday Baby Khyra.. Satu tahun sudah Khyra ni tapi tengok die macam budak 2 tahun sebab tinggi macam bapak die..

Sesi membuka hadiah...

Banyak gile Khyra dapat hadiah.. Antara banyak2 hadiah yang die dapat Birthday Card tu gak die suke.. Siap sengih2 tengok Birthday Card tu.. hahaha Sangat cute... Smue hadiah yang mummy die buka semua die tak layan.. Cam hadiah tu tak best la bagi die... Yang best Card kecik tu gak die suke... hahaha

Khyra bersama present give.. Syok nyer Khyra dapat present tapi sayang nanges la pulak coz tengok mummy die takde sebelah.. Khyra sangat takut okey kalo orang yang tak die kenali pengang die.. Dan akan nangis kalo mummy die takde kat sebelah..

Alolololo.. Cute jer nanges.. Sebijik macam Daddy die.. Masa ni Dynas dok depan die acah acah supaya die duduk atas kerusi tu, nak ambik gambar..

Pas acara membuka hadiah sesi karaoke pulak... weeeeeee~~

piece : kathyjem

15 comments:

sha a.s said...

comel nye anak dynas....

wanda arry said...

comey nya anak Dynas..kak Kathy bila laks??hikhik

kathy jem said...

Sha : comelkan...sebijik mcm daddy die.. :)

kathy jem said...

Wanda : akak bile lagik???huhuhu takde rezeki lagik la dik..

bonda dadif aka akish said...

alolo..penakot la nih...asik nk berkepit same mommy saje..same la dadif kuh...

kathy..bile lagi??

=)

the girl next door said...

c0meynye anak dynas
like dynas lor kn =)
u biler pulak???
hihihi

kathy jem said...

bonda dadif : ekekek..boley geng ngn anak dynas ni..

Kathy biler lagi?? Alamak..! hehe belum ada rezeki lagi la awk..huhu Tengah usaha ni.. ;)

kathy jem said...

the girl next door : comei kan..ibu die dah lawa harus anak pon lawa jugak..

hehe..i bile lagi...insyallah..... ;)

Shu Shinju said...

comelnye anak dynaz... x nampk cam 1 tahun... :)

Ayuraza said...

banyak nyer bday present..
epy bday khyra...comelll..macam dynaz..

Pepel BoNda AmaNi said...

cuteeeeeeeeeeee........sangat khyra

**Bila Comel Jadi Comot** said...

mak aih setinggi tinggi dynas..tinggi lagi husband die ..agak2 kalau comel duk berdiri sebelah sah2 cam umah batu setingkat ngn twin towers nih..huhuhu
btw Happy birthday to khyra!!!

Y u Z z 9071 said...

waa...meriahnye.

bestnya kalo dpt rasa kek tu ;P

heee. gurau jee

kiki said...

lawakan dynas.... baby dia cuteee

NeenaAnuar said...

waa... Bestt bestt.. you cute.. dyna pun cute.. anak dia apatah lagi! :D